Boc U düşünen varsa bence gıdıp baksın ben canlı gördüm tek kusuru boyaya ıhtıyacı var stok bı Vtı ıcın cok ıyı yuruyor duydugum kadarıyla uygun fıyata verıcekmıs
Printable View
Boc U düşünen varsa bence gıdıp baksın ben canlı gördüm tek kusuru boyaya ıhtıyacı var stok bı Vtı ıcın cok ıyı yuruyor duydugum kadarıyla uygun fıyata verıcekmıs
Connecting site...
var mı evveliyatından haberi olann ???
ya kemalcanın sattıgı araba yok piyasada bi cıksa yapısıcam direk ya noldu acaba cok merak ediyorum siyah hb idi oda
En son bursadaydi bulut
Sİyah eski Kan vtec
Kan vti için yazmistim bulut geri sayfalarda alinabilcek bi vti. İçi falanda asiri temiz
kan vti; bu arada km si orjinal diye biliyorum
Boc vtec i tavisye ederim fiyat duruş kasa bakımından bir çok vti ı ezecek potansiyelde.
Boc da su an kadsada nokta kusur yok motor yeni sanzıman yeni üzerindeki aksesuarlara harcanan parayı saymıyorum bile
bi kere arabanın 4-5 parçası boyalı değişen yok
Boc gercekten guzeldir volkanla cok sık gorusuruz aracinida biliyorum ciddi anlamda piyasada kasa olarak 1 elin 5 parmagindan biri su anda..motorunu anlatmaya gerek yok zaten vidasina kadar herseyini bire bir oem topladi bunun yaninda ilanda belirttigi gibi extralari var zaten yazdigi rakam zaten o kasaya o motora bedava bi rakam yazmis hayirlisi olsun alan dua edicek...
söylenecek çok şey varda susuyoruz işte, öyle ya iyilikten maraz doğuyor :)
gidip çöplere sarılıyorlar sonra iki gün sonra king diye piyasada geziyorlar :)
Valla kardesim mal boncukta olsa b..k ta olsa ( alici icin )gidicen bakican gozunle gorucen kulaktan duyma ve soylenme laflara bakmiycan aslinda para sende mal adamda hicbir kaybin olmiycak git kendin gor bak begen begenme ama iste millet soruyorda soruyor burdan az cok bilende konusuyo bilmeyipte ahkam kesende cok oluyor.