Pm atildi....
Printable View
34 HL 4364 kırmızı 99 hb vti hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ***** sitede ilanı var ama telden girdiğim için link kopyalayamiyorum
tufanın araba güzel, ben bindim. rengi ve gidişi de oldukça tatmin edici.
ahanda kavga çıkacak :) gercektende stock vtıda 200 hp cok zorlu bir rakam setupu bende merak ettım
Nos basar alır zor değil :)
34 jap 16 diye bahsedilen araç pert olan gri sedan'mı ?
sabahtan beri ilanlarda vti ları arıyorum tasarım değişmiş 1.6 kategorisi altında yapmışlar bulamadım :D
http://i61.tinypic.com/2q0t7j5.jpg
kimse yanlış anlamasın milletin malına kötüleme amaçlı da söylemiyorum fakat;
Bir vti dan 200 hp almak öyle çok basit değil.
piston - yay&şapka - subap - egzantrik - başarılı bir beyin ve yazılım - yakıt pompası - filtre - egsoz tertibatı yani bir çok malzeme olması lazım.
şöyle söyliyim taş çatlasın çıkan sonuç 200 belki olur belki olmaz.
koyduğunuz pistonun çapı bir kere oeme yakınsa bu sonuçları almanızda zor.
çok çok daha bilgili olan ustalarım yanlışım varsa düzeltsin. Ama 200 hp makina demek için bu arabada bir A4 sayfası spec olması lazım.
Fn2 yi geçmekte kolay ep3 kadar heybetli giden araba değil. :)
ben eski aracım Tj ile fn2 lerin çok çok rahat önünde gidiyordum kaldı ki 200 hp değildi arabam.
200 Hp ise aracınız üstündeki malzemeleride buraya yazın bence, madem 200 hp bunları yazmak size artı sağlar :)
Connecting site... bu aracı bılen varmıdır ? eski red vtec galıba ama tam malumatım yok
tufanın aracının ilanında 200hp ye yakın diye yazıyor net bişey yazmamışki. yaklaşık 200hp demek istiyor. devir döndüğüne göre beyinde var ıvır zıvır yazmak istememiş kestirip atmış olay bu :D
ya beyler benim toyota 4 vites çıktı ya:D
kazıklanmışım:(