kafamı kurcaladı bu araç kanka ama çözemedim, o adana da satılık olan pertten toplama vardı acaba o mu diyorum :D
Printable View
kafamı kurcaladı bu araç kanka ama çözemedim, o adana da satılık olan pertten toplama vardı acaba o mu diyorum :D
Oglen aradim bilgileri aldim :)
Yok kanka bu antalyadan 26750 ilani vardı galeriden arkadas baya sıkışmış ondan satiyo azonce resatla gidip baktik tur attim falan gercekten kaportasi falan duzgun icide düzgün. Panel kaput degisik kulelerde podyede kapi iclerinde oynama yok gece gordugum kadariyla Sag arka camurluk hafif islemli digerinde oynama yok. Yürürüde iyi. Hasar kaydı vs yok muayenesi yeni. Lastikler sıfır. Haciz gelms kagitlarina kdr gosterdi ondan satiyor. Bi abim icin gidip bakip inceledim. Detayli fotolari var bende. Guzelde fiyata veriyor degerlendirilir. Sag airbag degismesi gerekiyor direksiyonda bisey yok. Yolcu tarafini degistirmek lazim. Bugun yarin satilir zaten ekmek yerler :D :D
Bide oem farlar falan almis cocuk onlarida vercem dedi :D tamponu falan da boyatcak parasini vermis goturemedim dedi. kompresörlerine baktirilip motoruna falan bakilip alınır
Çağlar whatsuptan bende görüştüm hatta detaylı foto istedim.
Yarın ararsan yardımcı olurum dedi.
Senin gidip bakman iyi olmuş. Boşuna gidip bakmakla uğraşmayacağım :)
Çağlar kaca verio araci alinirmi bakmissin sen
şimdiye kadar durmanız hata muğladaki iyi :D
valla arabaya baktım yukarda yazdığım gibi alınabilirliği göreceli bi kavram binici adam için hevesimi alcam sonra satcam derse zararsız yine satar nelerini o fiyatlara satıyolar. 24500 dedi ama nakitle gitsen bi tık daha iner :) düzler. o da göreceli yapıcğın pazarlığa bağlı :D hatları vs düzgün akşam ışığın altına çektirdim orda inceleyebildiğim kadarıyla boyası vs yeni tamponda falan ayarsızlık boya atığı var onların parasını vermiş boyatıp vercekmiş. oem 2 far almış onları falan takınca kendine gelir araç. oem egsozu var üstünde. muayene ve lastık derdi yok gazladığında yağ kokusu yoktu :D biniciye hertürlü gider. arada arkadaşımda vardı benim ama yine satıcı arkadaş gereğinden fazla dürüst biri yaptığı masrafları bakımları falan fotolamış gösteriyo.
Biraz once baktim arabaya sol sasesinde ufak bi oynama var yolcu airbag acmis ies takmislar vsvsvs. Arkadas biraz agresif ona gore :)
Adam zaten fiyatı uygun yazmış arabasına göre araç başında fiyatta kırıyormuş , çok büyük umutla gitmemek lazım . Ne arabalar ne rakamlara satılıyor he amaç ekmek yenicekse orası ayrı tabi.
Para kazancak adama gelmez :D biniciye gelir diye yazdm kanka :D airbag sknti iste mide bulandiriyor o degisse oyle bi gelirki :D
Tech de bi kaç resim paylaşsaydı bebeğim çiğeğim die şurdan da 3-5 arkadaş tanısa 27 ye satılırdı :)
Edit: arabada neler oldugu söylendi artık ekmek yedirmez bastan alınsaydı kimse bakmadna çok güzel yerlerdi EKMEK
ben olsam gider yine alırım , ama bizim birader biraz seçici olduğundan almaz öyle araba.
ben giderim alırım kırbaçı veririm aldığım rakama da geri satarım.
zaten boncuklar boncuğu araba alııp binemem başına bişey gelecek korkusundan :D
yazın geldiği konudan belli oluyor :)