99 gri 106 bi ara kayseride satılık tı üzerindeki parçalar güzel araçta güzel
Printable View
99 gri 106 bi ara kayseride satılık tı üzerindeki parçalar güzel araçta güzel
1998 model 135.000
sanroff
klima
çift aırbag
bel altı boyalı değişeni olmayan siyah 106 gti var İSTEYENE ;) İLANI YOK .
bEBEKLER BEBEGİİİİİİİ :)
fİYAT 14.000 TÜRK LİRASI ...
1997 Peugeot 106 GTI 16.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Dün bu araca bakmaya gitti arkadaşlar giderken söyledim gerek yok araba boya istiyor 3 parçası hariç olsun biz nezakten gidelim dediler en azından tanışmış oluruz diyince tamam dedim ,arabaya bakmışlar genç arkadaş ize bir tur attırayım tık ses yok demiş,girmişler kartal sahil tarafına, bir oraya makas bir buraya makas dur diyene kadar refujlara vurmuş, sonra honda marka jipe vurarak durabilmiş araba ,arkadaş aradı gece beni, abi biz arabaya baktık o kadar iyi baktıkki kendimizi haydarpaşa hastanesinde bulduk tomogrofi çektiriyoruz bir durum olursa haberdar ederiz dediler büyük geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış biri ayaklarında ufak bir sıkıntı digeri kafada ufak bir hasarla geceyi yaşayarak geçirmişler ,araba bakmaya gittiginizde sizlerde dikkatli olun ;)
Cihan ve paşa ya burdan büyük geçmiş olsun tekrardan .
arkadaslara geçmiş olsun yazıyı okumadan ilana baktım guzel duruyodu yaşar arkadasa katılıyorum ustasından yazmıs ben hastasıyım okadar makas sıkıstırma yapmıyorum
Araba ilk sahibiyim diyordu sarıyerdeki arkadaş ama kayıtlar öyle demiyordu boya yok deniliyor ama kaput sag sol çamurluk tavan ve bagaj branda yanıgından dolayı boya istiyor eski sahibine 12 teklif ettik 13 den aşagı vermemişti ,biz yine iyi vermişiz mami 11 vermişti :)
çok geçmiş olsn işe bak...
anlamıyorum neden bole oluyor bizde cok aradık kimi bitik arabaya 13 isityo uzamayı birak iktirsen anca gider neymiş degişen yokmus keske olsa insana bosuna zaman kaybı ve bosa masraf yaptırıyolar yazık dokturmus bide ilanda hey allahım...
Yuh..İnsanlar şaşırmış cidden Yaşar abim geçmiş olsun iyiki daha ciddi kötü olmamış
sabah ilan aktifti yeni kaldırmıs usatası
Yaşar abi geçmiş olsun birşey olmaması sevindirici.. dengesiz bu 106 cılar vallahi :)
Geçmiş olsun
fiyatta hemen düşmüş zaten 17.500dü :D
gecmiş olun acil şfalar dilegiyle
Konuştuk şimdi Paşa abinin ayağı çatlamış adaşım iyiymiş çok şükür Allah korudu diyo vallaha.
Şaşrımış bu adamlar ya araba satıyor adamalrı alıp gazlamaya mı çıkılır sinir oldum insan hayatı bu kadar mı basit?
Arabayı göstermek için gazlamıştır dicemde arabaya giden adamlar onun 10 katı 106 cı farkında değil herhalde
gittik araca bakmaya dün aksam arabayla bi tur atalım dedik yürürü nasıl die paşa abi ile gebzeden cihan bindiler arabaya adam 140 la virajda makas a baslamıs 2 makasta arabanın götü atmıs ama arabayı bi görseniz hakkaten verilmiş sadakaları varmıs ya o jip olmasaydı karsı seride geçselerdi Allah muhafaza rabbim hepimizi kazadan beladan esirgesin böyle adamlarada akıl fikir versin......
Arkadaşlar 15.ooo TL'ye kadar 106 Gti arıyorum. biraz dolu olması tercıhımdır. Tesekkurler.
Limitörü iptal edince arabanın götü saga sola atmıyormuş satan çocuk öyle diyerek girmiş viraja sonuç ***** .
Valla paşa ile cihan ın yerinde ben olsam agzını burnunu kırardım o şöförün .
önceki sayfalarda yazdım ilgilenirsen var elimizde siyah 1998 model çift aırbag sanroff klima 135000 km .
Fiyat 14 yazmıştım, ilanı yok ilgilenirsen mesaj atarsın kardeşim .
Saygılar.
Aracın fotolarını gorme şansım var mı ? Ayrıyetten Arcata extra bişeyler varmı ?? Tesekkurler.
Arkadaşa telefonda aracın debrıyaj bıtık oldugunu söyledı. Hanı dedıkkı Debrıyajı degıstır aracın motorunda sıkıntı cıkmazsa alınmaya gelınıcek , bugun degıstırıcem yarın degıstrıcem. 1 ay gecmıs(daha onceden konusulmus arac sahıbıyle yenı olan bısey dıılmıs) Şuan ıcın askıya aldık eskısehırdekı aracı. Yenı araclar arayısındayız..
Bu ne ya ne alakaymış abi neye inandırmış kendini :beuj: Cihan'ada demiş bu arabayı kimse koparamaz diye.
Çok kabiliyetliyişki kendi koparmış...Neyse büyük geçmiş olsun tekrardan..
Abi bu arada sein bahsettiğin araba cidden iyimiş dün Cihan'la telefonda konuştuğumuzda da söyledi.
106 arayanlar onuda görsün kesin derim :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40749587/detay
selam arkadaslar az önce bu araca baktım evıme cok yakın oldugu ıcın.
aracın ıcı cok temız 118binde
klıma abs airbag elektıklı ayna vs var sunrof yok
2 yada 3 parcasında boya var değişen yok
araba hoşuma gitti
geçmişini bilen varmı bi sorayım dedim
overboost ve or-sel de bakımları yapılmş daha önce aracın
kaca alınsa güzel olur ben zevk için 1-2 ay binip satıcam sonra
1 2 ay binip satarsan zarar edebilirsin..13 e alsan belkı kafa kafaya verirsin.Araç renginden kaybediyor.++ olarak ön tampon çıta iptali yapılmış..