uerbas Nickli Üyeden Alıntı
uzatmanızın anlamı yok(alicanrs&ugur&ufuck) ben araç alırken titiz biriyim herkes gibi,, her konuda hem kozmetik olsun hemde kaporta duruşu olsun ama değişene önem vermem aracın günceli bnm için önemli bendeyken dc 106 için olanları da şöyle söyleyeyim
-alicanı ilk aradığımda iki parça boya var dedi son fiyatı telde konuştuk sadece, daha sonra uğurun dükkana gittik makineyle kontrol yaptık tavan hariç boyalıydı gayet normal dedim çünkü düzgün araç ;) ben bi teklif yaptım ortayı bulduk anlaştık,,kaparo verildi,,aklımıza takıldı o gün akşamı alicandan telde şasi ve motor numarasını aldım pztesi sorgulattığımda araç pert kayıtlı çıktı alicanı aradım mümkün değil öyle araba almam dedi,,arada geçen başka muhabbetlerde vardı orası farklı fakat aracı üzerime alıcağım gün tekrar ruhsattan sorgulatalım dedi aradım sigortacımı kayıt yok verdiğim şasi noyu kontrol ettik bi harf farklı başka bir 106 kaydı çıkmıştı sorunu çözdük üzerimize aldık,,,alicana biraz sert çıkmış olabilirim bnm yerimde kim olsa pert kaydını duyduktan sonra aynı tavrı gösterir sorun çözüldü işimizi gördük..alican bana beni kötü duruma düşürdün gönlümü alıcaksın dedi bende nasıl dedim gidicez çorluya beraber rs i alıcaz dedi tamam dedim, gittik aldık :)
-beni rahatsız eden arada geçen sıkıntılı muhabbetler di bende araçtan soğudum 1 hafta bindim ilanı yaptığım ilk günde onur kardeşimiz geldi aldı sonuç 1000 tl zararım oldu mühim değil o arabayı satmasaydım kapının eşiğinde kafana çarpan mal gibi otoparkta gözüme vurucaktı bi kere soğudummu para gözüme gözükmüyor maalesef...
-gt 106 için de şunu söylim çok güzel araç pert kaydı yok motoru orj km de ve bi 106 için en önemlisi ön panel direkler kuleler bagaj havuzu orjdir alacak olan gönül rahatlığıyla biner..
tartışmaya gerek yok kimse bu tarz şeyler için gönül kırmasına da gerek yok :)