Sarı için uygun 2000 model artı olarak.. 12 13 gibi alınır..:)
Printable View
sinan-s olumlu bakıyorsa vardır bi hayır :) :D
modele bende baktım içide kotu durmuyo gerçi 13 liraya ne tursular satıldı para yaparsa modeli ve rengi yapar
Ben sadece kafadan darbeli diye bilmiyorum ama alan baktırsın sonuçta..
dostum bu zamana kadar 2 kelime ettim mi senin arabana sana benim karın ağrım falan yok satmaya kıyamıyosan kimseyi oyalamayacaksın anladın mı mesele o boş muhabber yaptırma millete expertiz yaptırmama gerek yok istedğn yere git göster kayserideki durumunuda ankaradaki durumuna biliyoruz aracın ben saygısızlık yapmıyorum kimseye sadece aracın sorgulandı bende yorum yazdım tamam mı güzel kardeşim.....
Sinan ım sen sıcakda kaldın herhalde :S :D :D
Neyse sabah sabah hızlısını istiyorum diyenlere gelsin ;)
http://img4.imageshack.us/img4/1148/106zmg.jpg
Edebiyat tarzında konuşma benimle ,kimseyi oyalamak gibi bir niyetim olmadı şimdiye kadar ,kayserideki ankaradaki durumunu biliyorsan yaz adam gibi hepimiz ögrenelim insanın sinirlerini bozma töbe yarabbim töbe madem aracın kayserideki ankaradaki durumunu biliyordun ısrarla expertiz muhabbetine niye giriyorsun ?Boş boş atıp tutma bir şey biliyorsanda buraya yaz bir şey bilmedigin açıkca ortada.
Derdin tasan varsa atlar gelirsin yanınada kaç adam alıyorsan alırsın konuşuruz yüz yüze tamam ?Arabam hakkında boş boş bilgilerle atıp tutma
anıl gerek yok bu tip atışmalara ciddi alıcı ise illa konuşulur ortak yol bulunur sende satmakla satmamak arasında kararını verirsin gözden çıkardıysan ikilemde kalma duygusal düşünmeye gerek yok kardeşim hayırlısı olsun.
Hayır abi öyle bir yazılıyorki adam sivaslara kadar gelmiş ondan sonra vazgeçmişim ya da kaporasını yatırmış vazgeçmişim veya bahsettigim gibi çıkmamış sivasa gelmiş göstermiş gibi konuşuyor ,ankaradaki kayserideki halini biliyormuş biliyorsan gözün kapalı gelir alırsın o kadar eminsen benimle telefonda konuşmana bile gerek kalmaz madem kendine ve bilgilerine o kadar güveniyorsun.
Arabam artık satılık degil.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bu araclar hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar ?
ıkısınde de klıma yok fakat araclar hakkında net bır bılgı edınebılırsem degerlendırmeye gırıcem hemen
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bunu bizde merak ettik =)