Peugeot 206 1.6 Quicksilver 2005 Model 16.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu araç hakkında bilgisi olan varmı? yardımınızı rica ediyorum
Printable View
Peugeot 206 1.6 Quicksilver 2005 Model 16.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bu araç hakkında bilgisi olan varmı? yardımınızı rica ediyorum
Direksiyondan bizde çözemedik sadece direksiyonsa sorun karşılıklı anlaşır değiştiririz sıkıntı olmaz :)
aldıgımızdada böyleydi satarkende böyle olacak,maksat birilerini kandırmak olursa inanın burda bunu yapacak çok ünlü arkadaşlar var biz beceremeyiz böyle işleri,değişmişse bile kazadan veya beledan değişmedigini biliyorum altında zerre kadar bir vuruk yok altından kazalı olupda orjinal arabamız diyecek halimiz inanın hiç yok :)
Evet başka kafanıza takılan soru varsa yardımcı olurum :icon_tup:
banada vts bulun:D
Abı gerçekten nıye vts ler gtı dan daha iyi yuruyor ?
Yok abi ciddi ciddi soruyorum mutlaka çok az bile olsa kasadan mı dır nedendir vtsler sankı daha cigerli gibime gidiyor bunu birçok kez denedık
Peugeot 106 GTI 2000 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bilgisi olan yada araca gidip bakan var mıdır?
Muhtemelen o bazen oluyor dedıklerınde bize denkgelmiş :) kolay gelsin
kastım birilerini kandırma amacınız olup olmaması değil..bilginiz var mı diye sordum..spor direksiyon takmıştır, sonrasında airbagli olanı satmıştır, pişman olmuştur yeni direksiyon almıştır illa kazayı işaret edecek diye bişey yok. anlatmak istediğim düzgün gözüken arabanıza bu açıklamayı eklemek soru işaretlerini kaldıracaktır..hayırlı satışlar..:icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 11.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk
araç hakkında bilgisi olan varmı??