Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
GTI düşüncekler bi baksın bana kalırsa![]()
QUOTE=Cglrgncl;2432339]Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
GTI düşüncekler bi baksın bana kalırsa[/QUOTE]
yukarıda bahsi geçiyo zaten önceki sayfalarda var![]()
Anıl , Mal benim keyif benim desene.. Neden hala cevap vericem diye kendini yoruyorsun![]()
Laf sokmak için herkes foruma girer olmuş , Oysaki burada bildiklerimizi eşimiz dostumuz arkadaşımız zarar etmesin kötü araba almasın diye bilgilerimizi paylaşıyoruz. Amacını aşmadan konu devam etse gereksiz post lar olmasa hoş olacak.
Alabilirsin ben arkadaşlarına gti alıp almadıgını mı sordum?Niyetin varsa ararsın sorarsın ilgilenmedigin arabanın ilanda durup durmaması seni neden bu kadar rahatsız etti?Medeni şekilde yazıyorum lütfen işi edepsizlige vurmayalım![]()
imzasız..
206 GTI varmı temiz arkadaslar kıyıda kosede bılen , tanıdıgnızda dostunuzda.. dusuk km' lı kazasız degısensız falan. fıyat konusulur... arıyorum bulamıyorum... :S
bu konu acaip derece de kafamı karıştırıyor2. bi 106 efsanesini bünyem bedenim ve cebim dayanabilir mi acaba
![]()
.
daha yeni gördüm bakınırken ilanlara
Peugeot 106 GTI 1999 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
jantlar renk vs hoş olmuş ama koltukları, kaplamaları felan yakıştıramadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...472105/detay/#
bu ilandaki 106 nın jantları ile benzerlik var sanki
www.honda-tech.com