sahibine msj attım bakalım neler diyecek bekliyorum
Printable View
Beyler
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
araç hakkında bilgisi olan? acil olarak yardımcı olurmusunuz ?
arac yaklaşık 3 sene once ıst/uskudardaydı zır stok hiç ellenmemiş bi aractı ben alacaktım ama o zaman kendı aracımı satamamıştım ve bunuda alamadım..bu renk 3 tane vts var..bi tanesi ankaradaydı bi tanesi edirne tarafındaydı aralarında sanrooflu olan bi bu vardı diğerlerinde sanroof yok..kocaelıne gıtmeden once cok güzel ellenmemiş bi arabaydı ve cok ıyı hatırlıyorum o zaman km si 156bin di yaklasık 2 3 senedir izmitte ve suanda 143 olmuş :D bu arada ızmıte gıtmeden 3 4 parca boyası vardı değişen yoktu izmitte kaza yaptı ne kadar büyük bı kaza onu görmedim ama sag camurluk değişti muhtemelen ön panelde değişmiştir ve kopmle boyandı..araba benım baktgım zamanlar çil çil bebek gibi bi arabaydı ama sonrada bozdular..
1998 sonu İndigo mavi 106 GTI var isteyen varsan değişeni kaput ve panelde işlem vardır.şaselerinde kulelerinde sıkıntı yoktur..Bel altı boyalıdır.Mekanık masrafı yoktur..Fiyat 1 haftalığına 13.500 TL araç sahibi serhat tutar..Detaylar için kendısıyle görüşebilrsiniz.05074546166
http://www.techturkey.com/forum/foto...digo-mavi.html
Aracın resımlerı lınkte mevcuttur..
sahibi iyi bir cocuk telefonda cogu şeyi söylemişti zaten tabi mal onun alıcıda bunları bilerek alır..
ben biraz daha titizim o konularda vazgeçtim
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
araç güzeldi eski sahibindeyken ben almaya niyetlenmiştim fakat rakamda anlaşamamıştık.daha önce cc jantı ve orj farları vardı hatta remus eksoz satmıştık.. sadece ön tamponunda boya vardı...şu an ön panel kaput olması lazım deyişen...
arkadaşlar acil bu araç hakkında bilgisi olan?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Bu Araç hakkında bilgi ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
yarın bir arıyım sunu tramer filan kayırtlarına bakıyım
dolu araç hoşuma gitti o yönden