OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı
Kavga etmiştim ben onunla kara listesine aldı beni :D
Benim attığım mesaj ;
bu kadar temizi yok mu ? bu kadar turşusu yok diyecektin heralde.. araban senden önce 7000 liraya satılıktı kazalı halde.. neden bahsediyosun sen.. 2 kere şanzıman kıran 2 kere motor yapılan arabanmı en temiz.. komple beyazdan sarıya çevrilen arabamı çok temiz.. insanları enayi yerine koymayın temiz GTi görmediyseniz gösterelim.
Araç sahibinin attığı mesaj :D
kardesım gel goster bakalım bu arac o arac degıl bu 1,sı 2,sı senın dedıgın tursu arac dedıgın gıbı aynı en son kazasında pert oldu huyrdaya ayrıldı bu arac tekırdagdan alındı plaka 59 du ama ıstanbula geldıgı ıcın mecburı plaka degıstırdık nalet olsun kı o pert hurdaya cıkmıs 106 nın plakası sans eserı bu araca geldı 3, süne gelırse aracın yok ustundekı jantlarına kadar aynı dıyen ınsanlar var uzerınde alındıgında orjınal gtı jantları vardı bu jantları bız yenı aldık bu arac bayadır bende eskı rengı orjınal acık lımon ama bız boyattık koyu sarı yaptık 3 boya karıstırdık ve bu oldu sunuda dıyeyım boyle bılıp bılmeden hakaret etme ben senın sattıgın mallara hakaret etmedım dımı kardes ne sanslısınkı nesem yerınde bugun agzımdan kufur cıkmıyacak ben senın gıbı karaktersız ve on yargılı bırı degılım belkı benden cok buyuksundur belkıde kucuk yasım 26 senınkını bılmem ama dedıgım gıbı gel araca bak o arajın sase numarasını bılıyorsan bak bakalım omu degılmı kusura bakma yıne kotu kelıme kullandıysam + unutmadan arac bende bayadır bu arac 3 kez kıbrıs tunınglerıne ve draglarına gıttı aklında olsun sımdı arayım 17 bın hemen verıyorlar hemde galerı nys uzatmaya gerek yok sıze hayırlı satısalr..