Ugur şahin mi :)
Printable View
arkadaşlar maximum 14 milyar civarında temiz 106 gti olarak hangi aracı önerirsiniz ?
bunu düşünüyoruz
varmı yorumu olan tanıyan bilen ?
1999 Peugeot 106 GTI 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Forumdan arkadaşın aracı gorunce yazıcaktır..
http://www.techturkey.com/forum/otom...t-106-gti.html
benim araba sorgulanma manyagı oldu,valla rekora gidiyorum :) arac cumaya kadar opsiyonlandı kardesim,almak isteyip surekli arayıp bekleyenler dusunmeye devam etsinler..
Ciddi alıcı degil işte çogu öyle zevkine :)
Naıl bi zevkmiş bu ya =) 106 hastası olupta sorup sorup alamamakta kotu heralde..valla yoruldum cevap vermekten,hayırlısı..
onlarınki zevk değil boş muhabbet aslında cebinde parası yok bahaneler hazır zate airbag yok düşünelim lokal boya var düşünelim deri koltuk yok sunroof yok bahaneler hep aynı arabayı alan sanki evin salonuna koycak
Daha önce ankaradaydı araç 5 6 ay önce belkide daha fazla bir süre önce izmire satıldı tolgaesentepe bilir muhtemelen aracı ;)
Esasında malı mındar etmek niyetleri ama yerse :)
Abi ben şunu bilirim şunu derim araba olacak arkadaş ne sanroof'a takılır ne aırbag e nede klimaya ama niyetleri kaşarlık olunca sıkıntı oluyor ;)
Kimininki boş muhabet paşam alacam ,almak üzereyim ,daha sonra, yana yattı çamura battı su aldı hikayeleri çokça duyuyoruz :)
Fiyat düşersin bir bela düşmessin bir bela iki ucu kötü deynek :)
YG 615 satıyormusun dedi arkadaşın biri satıyoruz, üzerinden hiç birşey sökmeden verirmisin ? olur dedik 15 liraya anlaştık cuma geliyorum, tamam ,sonuçda arkadaşız sonra bir baktımki aracı sordugu gencin biri *** atmış araca o araba bozuk gitmiyor çok kurcalandı vs vs vs diye ,eee memleket küçük hızlı araba olursa deler geçer milleti bunuda kimse istemez haliyle çamur at izi kalsın memleketde bir ben kalayım hızlı diye ama evdeki hesap çarşıya uymuyor ( şimdi yürütülemeyenler grubunda ) :) .
Yavv işte buna kızıyorum sende en dolusu varda ne oluyor kaç defa klima açıyorsun kaç defa sanroof açıyorsun aırbagları kullandınmı hiç ? şimdi bu araba boşsa satılmazmı diyorsun ? peki bu satan kaçıncı sahibi biliyormusun sinan ım ? :)
senin araçda yol bilgisayarı varmı kemeri takmadıgında dit dit dit diye ötüyormu park sensörü varmı yagmur sensörü varmı farların içi saga sola dönüyormu ?dikiz aynan arkadan ışık geldiginde kararıyormu ?elektirikli koltugun varmı ? seninkide boş o zaman :)
opsıyonlanan arkadaş almassa haberleşelim kardeşim araç sahibi dışındakiler BOŞ konuşmaya devam etmezler umarım :)
donanım açısından boş gti daha çok işe yaramaz mı.. sunroof ağırlık(yani sevdiğim bir şey aslında) direksiyonda airbag yoksa kafama göre direksiyon takarım..içini de sökerm yarış koltuğu kemeri falan.. her viraja gir çık :D