Teşekkürler Cvpladım :)
Printable View
Teşekkürler Cvpladım :)
99 gri 106 bi ara kayseride satılık tı üzerindeki parçalar güzel araçta güzel
1998 model 135.000
sanroff
klima
çift aırbag
bel altı boyalı değişeni olmayan siyah 106 gti var İSTEYENE ;) İLANI YOK .
bEBEKLER BEBEGİİİİİİİ :)
fİYAT 14.000 TÜRK LİRASI ...
1997 Peugeot 106 GTI 16.500 TL Galeriden satılık ikinci el
Dün bu araca bakmaya gitti arkadaşlar giderken söyledim gerek yok araba boya istiyor 3 parçası hariç olsun biz nezakten gidelim dediler en azından tanışmış oluruz diyince tamam dedim ,arabaya bakmışlar genç arkadaş ize bir tur attırayım tık ses yok demiş,girmişler kartal sahil tarafına, bir oraya makas bir buraya makas dur diyene kadar refujlara vurmuş, sonra honda marka jipe vurarak durabilmiş araba ,arkadaş aradı gece beni, abi biz arabaya baktık o kadar iyi baktıkki kendimizi haydarpaşa hastanesinde bulduk tomogrofi çektiriyoruz bir durum olursa haberdar ederiz dediler büyük geçmiş olsun verilmiş sadakaları varmış biri ayaklarında ufak bir sıkıntı digeri kafada ufak bir hasarla geceyi yaşayarak geçirmişler ,araba bakmaya gittiginizde sizlerde dikkatli olun ;)
Cihan ve paşa ya burdan büyük geçmiş olsun tekrardan .
arkadaslara geçmiş olsun yazıyı okumadan ilana baktım guzel duruyodu yaşar arkadasa katılıyorum ustasından yazmıs ben hastasıyım okadar makas sıkıstırma yapmıyorum
Araba ilk sahibiyim diyordu sarıyerdeki arkadaş ama kayıtlar öyle demiyordu boya yok deniliyor ama kaput sag sol çamurluk tavan ve bagaj branda yanıgından dolayı boya istiyor eski sahibine 12 teklif ettik 13 den aşagı vermemişti ,biz yine iyi vermişiz mami 11 vermişti :)
çok geçmiş olsn işe bak...
anlamıyorum neden bole oluyor bizde cok aradık kimi bitik arabaya 13 isityo uzamayı birak iktirsen anca gider neymiş degişen yokmus keske olsa insana bosuna zaman kaybı ve bosa masraf yaptırıyolar yazık dokturmus bide ilanda hey allahım...
Yuh..İnsanlar şaşırmış cidden Yaşar abim geçmiş olsun iyiki daha ciddi kötü olmamış
sabah ilan aktifti yeni kaldırmıs usatası
Yaşar abi geçmiş olsun birşey olmaması sevindirici.. dengesiz bu 106 cılar vallahi :)
Geçmiş olsun
fiyatta hemen düşmüş zaten 17.500dü :D
gecmiş olun acil şfalar dilegiyle