sağolasın abi, bi moda oldu şu kanatlılar birde biz bakalım tadına diyoruz![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Acil bilgi lazım arkadaşlar,
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52619420
bu kastamonu da 17.000 TL fiyat bicilen seytan kirmizi otomobil dusuk km li falan Yavuznaz nickli arkadasin aracimi .. o aracin ilani 16000 TL idi silindi eklendi 17 olmus .. Bir de aracin pert kaydi var dige duydum yanlis anlasilmasin dogru mudur . Ustam uzerine alinma soruyorum sadece herhangi bir camur atma olayi filan yok .
Women are like Buddhist , They're worship ox.
aracın pert kaydı yok ben kaza yaptım doğrudur.
değişen parçası kaput, sağ çamurluk, çamurluk paneli motor blok sağlam hiç açılmadı km orjinal.
ön tamponu bile orjinal.
ayrıca araç beli bükük değil yürüterek soktuk dükkana,
sadece sol kapısında lokal boya vardı ben aldığımda şuan değişen parçaları hariç boya yok tavan dahil.
sahibi ile benim bir yakınlığım yok toplanırken sürekli takipteydim yardımcıda oldum. ederi o değil tabiki.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Evet baya uğrastilar, öylesine toplanmadı güzel olmuş.
İstediğim ayarda bir araç buldum bomboşsahibi yurtdisindaymis abisi ile görüştük fiyatımızı belirledik onlarada uygun gelirse yakın zamanda bı 106 daha alicam en siyahından
![]()
sağolasın, evet maalesef öyle, kısmet olurda alırsam otoparka zincirlicem
çok göze geliyor çook
Peugeot 106 GTI 2000 Model 22.249 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 58347095
bugun yarın satıldı satıldı kaldırıcam ılanı arkadaslar pusuda fıyatını dusurım dıye bekleyenler beklemesınler ben zaten yardımcı olucagım kadar oluyorum saygılarrr
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)