Zaten toplasanda düzgünün keyfini vermez.Peugeot biraz nankör aracdır![]()
gerçekten tecrübe etmeyenler anlam veremiyor ama sıfırdan bir honda eg ek süper adam edersin boncuk gibi olur ama bir 106 306 arkadaşların dediği gibi 5 harca bir 5 daha ister, 10 harca yine bir 10 ister![]()
.
oy oy o 106lar ne öyle kabus gibi
ama sakaryada ki çok enteresan , ilan açıklamasını oku boncuk dersin , fiyata bakıyosun kaçak et![]()
durumları nedir bilgim yok ancak temiz geldi gözüme 2side
2001 Peugeot 106 GTI 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
1998 Peugeot 106 GTI 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
2001 model olanı daha öncede bir sormustu temiz duruyo ama fotografdan ne kadar anlasılır bilinmez baktırılıp alınır yani hic degilse bana göre leş sınıfına girmez.
DynoDynamics in Ecutuned
çok teşekkür ederim bilgilerinizden dolayı...
aynn saseleri bozuktu baya ozellkle sol tarafnda kulede faln vardı işlem solu tam htrlamıyorm
fiyat konusuna bişi diyemeyiz herkes malına fiyat biçer ama bazıları abartıyo ne arabalar var 13 14 liraya binilcek.98 kobalt mavi aldım 2 ay bindim cok samimi kardeşim dedigim insana sattım oda yeni sattı 13.750 full stock değişensiz bel altı boyalı sunrooflu airbagli.140.000kmde üzülmemiş bi arabaydı.ama hala beyaz compolu bi 106 ya hevesim var![]()
1997 Peugeot 106 GTI 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
arkadaşlar bu aracı tavsiye ederim gerçekten sadece motor kaputu değişik ve aracta tık ses yok yürürü gerçekten çok iyi masrafsız isteyenlere tavsiye
1997 Peugeot 106 GTI 13.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu aracı bilenn arkadaşş warmı.......... ilginç bi ilan
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)