Bu araç şu anda kimde ?
Ayrıca araba eski VB değilmi yoksa benmi yanılıyorum ?
Printable View
yeşil saxo ereğlide ama hiç temiz durmuyor :)
Arkadaşlar Santa fe'mi bu gün sattım. Şu arabayı çok ciddi düşünüyorum. Hakkında bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum. biraz aciliyeti vardır.
Sahibi eski plakasını vermedi ama eski plakası 07NA101
Peugeot 206 2.0 GTI 2001 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68854389
Alanyaya bir tanıdığım galerici getirdi,90k km civarında bayandan aldım demişti geçtiğimiz sene bu dönemlerde ve araç çok temiz duruyordu , tüp yoktu burdayken sonradan takılmış .rakamı 15den aşağı hiç düşmedi,bu resimlerde durdugundan daha duzgun duruyordu biraz hırpalanmış imajı verdi bana
Hocam cevabın için teşekkür ettim. O galeride takip ediyodum ilanı fakat kısmet olmamıştı. Sonra izmirden biri aldı ondan sonra da bu sahibi aldı. Tüp takılalı benim gözlemlediğim 10,000 km olmadı. Antalyadaki haliyle kıyaslarsak araba çok yorgun görünüyo. Sahibi sadece çamurluk değişti geri kalanı orjinal boyası dedi ama ben 3 parça boyalı diye biliyodum önceden. Bi de Ankara'dan boşuna gelmeni istemem diye sıkıştırdı telefonu kapatırken. Çok karrsız kaldım valla.
Sınıftaki bir kız arkadaşımda 206 GTI var.. Ablasından aldı, sıfır almış ablası zaten.. lpg taktırdı ama çok olmadı max 10.000.. Araba da 80.000 km civarı.. Satılık ilanı vardı galiba sahibindende.. Araba çok temiz gerçekten isteyen varsa.. siyah 34 plakalı..
Bu ilanı.. Ablası galiba Su Altar, kendisinin adı İpek..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74925270/detay
Araç hakkında bilgisi olan ?
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 12.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 77074970
bu araç hakkında bılgısı olan varmı
Beyler bılgısı olan varmı ? takas dusunuyorum bu arac ıle ?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 78080781
sizden alan kuzenimdi sonra ist. da tekrar satıldı beykoz tarafına ordanda zonguldağ a gttii ve km hala 118 binde :D km teli kopuktu aracın halada kopuk demekki:D ama yürürü falan çok güzeldi aracın bizdeyken bütün ıvırı zıvırı falan yapılmıştı şimdi nasıldır bilmem tabi :)
şiseden nem kapma be alper :) ben 2 sene önceki durumunu analttım yaklaşık 2 yıldırda görmedim aracı şimdi nedir ne değildir bilmiyorum kısacası :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 77647931 konuyu takip ediyorum fakat göremedim bu araç hakkında bir bilgi . bir arkadaşım düşünüyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .
sola yatık gibi ? banada öyle geldi :S
gti fiyatları tavandaya heralde ondan gene vts ler sorgulanmaya başladı galba :D