Bursa Sari '99 Speedline fume 2114 var uzerinde .. Nedir ne degildir .. Guzel gorundugu gibi mi gercekten?
Printable View
Bursa Sari '99 Speedline fume 2114 var uzerinde .. Nedir ne degildir .. Guzel gorundugu gibi mi gercekten?
bugün arkadaşlar kayseriye yücelin ag ye bakmaya gittiler işler yolunda gittiyse ag artık bursalı olcak :D
Doğrudur, arkadan bi kaza atlatmış ankaradayken, plakayı sorgulattığınızda da tutarı çıkıyor kayıtta 500-600 lira gibi bir hasar kaydı vardır....bagaj kapağı değişik, şaseleri falan sağlam sağ çamurlukta düzeltme vardı yanlış hatırlamıyorsam, unutmadan klima borularından bir tanesi eksik o yüzden klima faal değil ama motoru falan üzerinde aracın (motor çalışıyor)... motor yağ kaçaklarını yaptırmıştı, şarj dinamosunu orjınaliyle değiştirmişti arkadaşım, deri koltuklarında yırtık falan yoktur. ön takımda elden geçmişti... anlıcağınız boya haricinde acil bir masrafı yoktur.
Kutuyu dert etme Denizli'nin nacizene ustalarida bi suru laf ettiler ankarada'n 5 tl ye plastik beyaz burc aldim aylar boyu tik ses gelmedi.
arkadaşım nasıl bu tahminde bulunabiliyorsun ki? araç kaskoludur ıvırdır zıvırdır nerden biliyosun.....sana burada bagajın, parça boyanın, piyasada yada servis işçilik parasının muhasebesini yapmaya niyetim yok...
Bilip bilmeden bodozlama atlama bence, kimseden bişey saklamıyorum gördüğün üzere bildiğimi açıkça söylüyorum...
ben sana bişey saklıyosun demedimki..yada aracın hakkında kötü bişeyde demedim..tekrar oku istersen..arkadan çarpmış , bagaj kapağı değişçek olan bi aracı , cepten yaptırmaya kalksan daha fazla tutar. cepten verilip yapıldıysa tramere işlenmemiştir..o 500-600 başka bişeydir.. ayrıca bunlar küçük paralar..illaki kaza olur..benim gözümde kayıt bile sayılmaz.senin niye sinirlendiğini çözemedim..sakin.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 102417261 arac hakında bılgısı olanlardan yardım beklıyorum
arkadaslar birsey sormak isterim..arac kasko var ise aracin tramer sorgulamasinda cikan hasar kaydinin trafik sigortasinami yoksa kaskoyami ait oldugunu nerden bilecegiz? atiyorum ben kazaya karistim;sucluyum. benim trafik sogortamdan karsi tarafin hasari yaptirilirsa benim tramer sorgulamamda bu cikarmi cikmazmi?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 95974510
arkadaşlar, bizim arkadaş için bakıyoruz 106 GTİ ben aracı beğenmedim, ne dediysem ikna olmadı, bileniniz duyanınız var mıdır ? Neyin nesidir bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş var mıdır ??
Bende satıyorum ilanı sadece burada var..temiz dolu arayanlar için bir seçenek..orjinal egzantrikleri de var..
ya oban ne kadar cok didiklersen o kadar cok bulman zorlasacak ilani olan 230 arabadan birtanede bulunmazmi ? olsun komple boyali olsun sol camurluk degismis vesaire vesaire .. Duzgun dursun yeter mudur .. bir de motoru 2 gun sonra koyvermesin .. kaportayi her turlu adam edersin de mekanik de randiman sorunu cok can sıkıcı
adam gitti onde ki kamyonetin arkasindan vurdu tamponda catlak bile yok kaput yamuldu panelde tabi .. panel degisti .. ama sadece panel radyator bile patlamadi .. Simdi bu araba alinmaz mi .. yani parcanin hangi durumdan oturu degistigide var ..
arkadaşım, kazanın boyutunu ıvırı zıvırı bilmeden konuşmayalım.. elinde fotoğrafı olur aha buydu hasarı dersin anlarım.... 500-600 ayrı bişeydir değildir bunun yorumunu insiyatifine bırakamazsın, tanımadığın bilmediğin araçlar hakkında varsayım yapma benden sana tavsiye....
dip not : aracın eski plakası 06 HA 4986 zamanında forumda da sorgulatılmıştı...hatta resimleri, videoları forumda mevcut aracın eski konularında..
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 100268633
araç hakkında bilgisi olan var mı? önceki rengi siyah ve kaput değişmiş bildiğim kadarıyla.
Peugeot 106 GTI 1997 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104421893
görünce dedim nedir ne değildir bilgisi olan warmı acaba
:) :) onkrktr
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 104517447
bu arac hakkında bilgisi olan varmı aranızda? e30'umla takas yapmak istiyorda.