efsaneye 18bin veriyim ben ;) :icon_tup::icon_tup:
Printable View
yok şaka yaptım :D
arkadaşlar şu aracı bılen varmıdır ?
1998 Peugeot 106 GTI 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Durumu ıyıyse aksam yola cıkıp almayı dusunuyorzda ??
Kusura bakmyn arkdslar bu arac sorgulanmıs bir öncekı sayfayı okumamıstım.. Acil satılık 106 gti aranıyor ... :)
SARI 2000 GTI
Araç Antepde Geçmişi Hakkında Hiç Bir Bilgim Yok Ama Bayadır Antepde Araç Bir Aralar Baya Piyasada Görünüyordu Çok Düzgün Ve Dikti Şuan Bir Galeriye Düşmüş Yinede Öyle Bitik Durumda Durmuyor Gayet Düzgün Ve Sağlıklı Duruyor İncelenmeli Ve Bakılmalı Bizim Aile 106 Karşı Olduğundan. Alamıyorum Arayanlar Lazım Olanlar Bakabilir Veya Bir Fikir Olur Buyurun...
Peugeot 106 GTİ - 15.250 TL - Gaziantep - Araba.Com
evet arkdşlar araç kuşadasındaki kırmızı araça turşu dedım derım k.bkmayın neyse o kimsenin arabasını bilmeden asla kötülemem ama araç izmirden oto pazarından alınıp geldı adam heves etmiş karpuz secer gibi baktırmadan alıp geldi gece gttik yanına araba izmirden zor gelmiş ya bagaj oynannık baş parmagım giriyo dikkatli kapalı haline bakın görürsünüz bu arada kıyaslma yaparken toplam 3 gti vardı yanyana araçta 260km 10devir var kadran takmıslar adam bnm arabam 9bin ceviryo diyen adamdan 106alıyosanız:)) ben bişey demiyom araç bi güzel makine gibi kara duman atıyo aracı 12bin aldılar içi zaten allaha emanet aracı öbür gün sordurduk izmirden berbat cıktı ee şimdi uzun yazdım k.bkmayın hani kndimi geçtim resimler bizim petrolde çekilmiş gidip onlara sorsanız valla onlar bile söler yani:))aydın bölgesi gti vts biraz bizden sorulyo bütün günümün yarısını ben nette 106 gti için geçiryorum tursuda derim leşşşte böleleri yüzünden 106 piyasasını öldürdüler :))
Nerde Şu Çiçek gibi 106tılar :)
Bu arac hakkında bılgısı olan varmıdır arkdslar? 98.ooo km'de ve uzerındekı parcalar dıkkatımı cektı acıkcası?
1998 Peugeot 106 GTI 13.850 TL Sahibinden satılık ikinci el
Teşekkürler :) pekı bu 2 arac hakkında bıldısı olan arkadaslar. ?
1999 Peugeot 106 GTI 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
1997 Peugeot 106 GTI 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Gümüş gri olan kayseriden gitme araç..
Bal rengi olanda NOT 36 eskı plakası herkes tanır..
2000 Sarı olanın plakası 34 U diye devam ediyodu sanırım,Boyandı diye biliyorum Arkadaştayken resimleri vardı ama malesef silindi.kaza açısından hiçbi bilgim yok.ama boyaya girdigi zaman kazalı degildi.
Kayseriden giden gümüş grinin aynalar ne öyle ya..böyle gitmedi araç eskişehire ..
yumurta ayna çıkarttılar bide başımıza..
oof :(..azalıyor gitgide 106'lar
U 7771 plaka civciv sarısı 2000 model'i zamanında ben alcaktım, almadığımdan ötürü çok mutluyum :D