yucel sana bu sefer 106 yok kanka pıyasada araba kalmadı bende gomuyorum benımkını pıyasa yapıcam:D
Printable View
yucel sana bu sefer 106 yok kanka pıyasada araba kalmadı bende gomuyorum benımkını pıyasa yapıcam:D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.650 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 87801716
bu araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim, bugün baktım kasası düzgün gibi geldi, önceden g.antepteymiş sanırım ?
Selam arkadaşlar, bu araba hakkında bilgisi olan var mı?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 86527858
Teşekkürler.
97-98 modellerine bile 17-18 istenildiği piyasada dikkat çekici..
elek olmuş arabalara 16 dan aşşa para istenmiyor, düzgün arabalara uygun rakam söylenince millet boklamaya çalışıyor, adam araba bakmaya geliyor geldiği araba 90 model Crx, (bu araca sahip olanlar üstüne alınmasın) kaça aldın diyorum bunu 11.000 verdim orjinal diyor, ben hayatta 90 model arabaya o parayı vermem verene şaşıyorum zaten, ben 98 model arabaya 14 diyorum, orasında bu var burası niye böyle demeye başlıyor, ozaman git crx al amk niye 106 bakıyosun niye benim söylediğim rakamın üstüne arabamı boklamaya çalışıyosun, herkez arabacı herkez çok biliyor hayatında 106 nın koltuğuna oturmamış bide kıçı kırık arabalarla kıyas yapılıyor deli oluyorum.
Bal köpüğü TT 220 yi satabilirim:) maalesef :icon13:
Allah hepimizi hayırlı satıcılar ile karşılaştırsın gerçekten çoğumuz 3-5 biriktirip üstünü kredi ile tamamlayıp araç alıyoruz.
Ey Hak yiyenler sadece ahirette değil hesap dünyada da keser döner sap döner...
Ozel bi sebebimi war neden acik yazilmiyorda pm yoluyla bilgilendiriliyo.
amk millet kendini cakal zannediyor.:ofk::ofk:
Alper sorgulama bölümü zaten pm yerine burdanda açıklayabilirsin, sonuçta ne arabaların neleri açıklandı burda
Bir araba buldum o yüzden benim gti ın fiyatını 17 ye indirdim, bence kaçırmayın bu 1 haftalık fiyatı.
http://www.techturkey.com/forum/otom...tilikquot.html
Hatırladığım kadarıyla 35 PAS gibi bir plakası vardı 2-3 sene önce sonra buca taraflarında dolaştı hep.
Madem bu kadar ısrar ve arabayı düşünen var ben gördüklerimi var aracın durumunu yazmak durumundayım..
Aracın sahibi 20-21 yaşında sözde 106 cı..banada 106 cıyım abiiiiiiiiii çok iyi anlarım 106 dan dedi bizde arabaya niyetlendik.ve pazarlığımızı yaptık tabi onun arabayı anlatmasına göre yaptık pazarlığı..
Bi kere adam dürüst değil çok yalancı onu anladım.gitmeden çocuk arabada sadece sol ön tarafında ufak bi kazası var dedi.o kadar başkada kaza yok dedi.
Neyse dün gittim aracın ön sag-sol çamurluk değişik işlemli ön panel işlemli boyalı..sol şasede işlem var sol kılıç kuleden 1 cm kadar yırtılmış ayrılmış..sol önden güzel kazası var..daha önceden airbag açmış emniyet kemerini çekmiş(soför tarafını zaten yolcu airbag olmadıgı için yolcu emniyet kemeri normal),ön sileceğin önündeki plastik kırık..triger kapagındaki motor numarasının yazdıgı klişe yok koparılmış yerinden kayıp.sağ kapıya bi boya yapmışlar sanki rulo ile sürülmüş boya,arka arka camurlugundan güzel bi işlemi var..orjınal puntaları macunların altında kalmış ;) aracın içi kuaför istiyor..vites cubukları bozuk,kliması calısıyor sonra bana gazı olmadıgını söyledi..Aracın orjınal yayları aldıgındaki üzerinde olan angel farları,oem susturucusu,duruyor dedi buluştuk aracın oem hiç bişeyi getirilmemiş hani nerde dedim yaylar eksoz farlar vs..sadece bi eksoz getirmiş amk tofaşın orta susturucusu sanki bu dedim orjınal susturucusu abi dedi.106 ile alakası olmayan bi susturucu ve başka bi arabanın ortası!!neyse bana farlarda-sislerde xenon var dedi hatta ilanında da yazıyordu farlardaki xenonlarıda sökmüş nede olsa istanbuldan kuş geliyor almadan geri dönmez xenonlarıda sökeyim demiş ;)
Aracın orjınal bijon anahtarı bile yoktu yanıma geldiğinde ben buradan gitmeden abi arabam on numara arabam öyle böyle dedi.Aracın bütün dodıkleri ve marşbiyelleri silikonla ve vida ile tutturulmuş..silikolar taşmış artık kaportaya..ama bijon anahtarı bile yok on numara arabanın..biz ne 10 numara arabalar gördük ama ben böylesini ilk defa gördüm..benim kızdıgım nokta benı aptal yerine koyup o kada yol gitmeme neden olması ben işimi gücümü bıraktım o kadar yol gittim ve cocuk bi özür bile dilemedi..Söylediği hiç bişey tutmadı yüzyüze geldiğimde.
He birde teyzeden aldım demişti ilk konusunu açtıgında..Arabanın ellenmedik yeri kalmamış birde teyzeden aldıgını yazıyorda sağa sola konuya..kimden aldıgınıda biliyorum ama neyse!!:ofk::ofk::ofk:
Birde bana ayrılırken techte araba hakkında bişey yazma abiiiiii dedi..kusura bakma ben gördüklerimi yazmak durumundayım..kimsenin benim durumuma düşmesine gönlüm el vermez..
Ama şunu diyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin..
hayırlısı olsun, neyse ki işi biliyorsun, oysaki uzaktan temiz görünüyordu.
İşte bu kadar artık 106 almak zor değil imkansızlaşmaya başladı...
Alper senin yorumu okumadan önce ön panelde bi i... lik var diye içimden geçirdim ve sende tasdikledin ;) düşünen arkadaşlarda bir daha düşünsünler araç için diyelim..
okan ben zaten taa buradan gitmeden resimlerden ön panelin boyalı oldugunu emnyet kemerlerinin cektiğini felan farkettim..ama dedim ön panelde ufak bi işlem vardır boyanmışdır..ama ön panelin arkasınıda boyamışlar.camurluklardaki kordonlardaneser kalmamış macunlana macunlana..Arac için düşünecek bişey yok bence..kimse parayı çöpten kazanmıyor..
sen git fabrikadan araba al kardeşimmm ;) benim sana satacak arabam yok.... fabrikasyon araç arıon werdigin para 16 lira HAYIRDIR ? benim arabamın şasesinde falan işlem yok geldin burda yok şurası şöyle yok burası böyle dedin bende sana satacak arabam yok dedim satmamda 16 liraya wermem ben arabamı ister ucuk yaz ister taklalı yaz ister pert kaydı war de benim arabam piyasa araçların alayını bozar. sağ arka dodige wurdular. yere düştü vidalamak zorunda kaldım. gelmişşsin silecegin altında plastigin ucu ufacık bişii kırılmş bura nie böle yok bijon anahtarı nerde? zenonmu istion adres wer ben sana 10 takım gönderiyim sökmedim ben sökmedim nereme sokacam zenonu :ofk::ofk: sana ben zaten telefonda diicektm sen bu arabayı alamazsın die ama geldin işte hiçte sıkıntı yok benim arabam BENİm diyen arabalarında alayını bozar. sağ arkadan kocaman darbesi war demişşsin ufacık bi işleme. sağ kapıyıda sana gelmeden söyledim. nese hadii sen kafana göre takıl hadi eyw ALPERAGA :icon_tup::icon_tup:
16 liraya aradıgın gibi bi araba bulursan banada haber wer alper baba ben alıyım olmazmı :))