Arkadaşlar araçlar hakkında bilgisi olan var mı ??
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74703808
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74598324
Printable View
Arkadaşlar araçlar hakkında bilgisi olan var mı ??
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74703808
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74598324
Mavi renkli olan GTI kayserideydi sanıyorum 06 plakaydı techte satılık ilanı vardı hatta baya bir gerilerde olması lazım sorgusu...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 72905610
Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 74926827
araç hakkında bilgisi olan varmı?
Merhaba arkadaslar bu arac bana piyasa fiyatının altında gibi geldi aracı tanıyanlarınız bileniniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74904708/detay
bir kaç kere canlı gördüm gti gibi bakmıyor araba diri durmuyor yani
Gti hevesim var ancak o fiyat kadar da param var alsammı diye düşünüyorum bi baktırmak lazım alınır gibi durmuyor diyorsunuz öylemi ?
sıkıntılı gti adamı kanser eder paranoyak yapar insan sağlığı ile oynar aldığına bin pişman eder.O araba aylardır satılık ben dahil siteden bir kaç arkadaşa takas yolladı o zamanlar 15 lerde fiyat istiyordu arabasının kötü oldugunu ben açıkça söleyince sinir yapmıştı ama şimdi 10 liraya düşmüş dersen ki 15 lira param var bu araba alınırmı 8 lira verilir alınır 7 lirada harcar en azından bir nebze olsa adam edilir binilir ama 10 lira para olupta bu arabaya o para verilmez çok masraf cıkarır elindeki 10 lira da çöpe gider.Ama hevesliysen git bak baktır öle karar ver
Cok tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sağolun arkadaşlar.
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 74646194
Arkadaşım için düşünüyoruz bu araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Ya ne güzel söyledin çıldırtacak bu araba benide
niye her an bozulacakmış gibi bir his veriyor kullanırken?
hiç bişiy yokken acaba bozulurmu?
lan acaba yolda kalırmıyım diye sorgulatıyor adamı
ha diyeceksinki, şu ana kadar yolda bıraktımı? yok bırakmadı, ihtiyaç dışında masraf çıkardımı? yok çıkarmadı ilginç yani :D
Abi yapma 2 sendir biniyorum hiç öyle bir his içine girmedim çatır çutur biniyorum yolda kaldımmı hayır dünyanın roll ünü yaptım yine bişey yok :D :D
Hep amerikanın oyunu bunlar :D :D :D
bogaz kelebegini temizletmeden önce stop ediyordu kabutu açıncada çalışma sistemi bir tuhaf olunca ulan galiba motorun sonu geliyor diyordum bogaz kelebegini temizlettik tatlı tatlı çalışıyor şimdi :D büyük masraf çıkartmadı 1.5 yılı geçti geçeli ama insanı tedirgin ettiriyor durmadan :D
106 arabasını çok severim elimden çok gti geçti çok zevklidir güzeldir
ama herkeze tavsiyem araba kazalı olsun önemli degil boyası soluk olsun önemli degil
ama arabadan anlamayan ve sadece piyasa olsun diye gti alıp satan kişiden araba almayın
ben eskişehirden bi gti aldım yaz dönemi...
ettiğim masrafları sıralıyorum tamamen herşey tarafımdan sıfır alınıp talılmıştır.
piston. gömlek.siboplar.sibop fişekleri.lastikleri.ana yatak.kolyatak.yaqpompası.takımconta.
bobin .bujiler.devirdaim.gergi bilyaları.altarnatör kayışı.rolanti motoru.potans.map sensörü.oksijen sondası.benzin pompası.filtresi.
2 adet alt salıncak . sag aks komple.2 adet askı rotu..2 adet amartisör kepi.
dreksiyon kutusu tamiri.baskı balata.gurup bilyaları.ayna mauridi 14\60..
sol aks kafası.arka torsiyon tamir takımları .2 adet arka amartisör.ön ve arka diskler ön ve arka balatalar.
51lik boru çekme masrafları..rot ayarı balans ayarı.zenonlar.airbagli dreksiyon
komple.sanruf tamiri.taban iç izelasyon komple. vites kol mekanizmaları 3 adet hepsi..
bunları degiştirdim tüm işçiligi kendim yaptıgım için çok masraf etmedim.ama emek herşeyden daha degerlidir..
uzun lafın kısası gti alırken kenarda paranız olsun iibir ustanız olsun dıl dıbız adamlardanda araba almayın....ha bu demek değil 18 liraya alıcan arabaya masraf etmiceksin .. ölebi edersinki :))) şuan herşeyim sıfır kafam rahat sadece bikaç boya işim kaldı sonra satıcam arabamı.hanımla iice birbirimze girer olduk çok ilgileniyorsun aarabanla diye. :))
:) arabayı nasıl kullandığınızı biliyorsunuz sizden önceki sahiplerininde nasıl kullandıgını az çok tahmin ediyoruz biliyoruz bunda hepimiz hem fikiriz her alan gazladı.Sen ben biz bakıyoruz arabamıza ama bizden öncekiler ne kadar baktı orası muamma oldugu için hep bir soru işareti var bir sıkıntı olucakmı acaba diye :)
ya alanda satanda 3-5 kişi dısında anlıyorum ayagına yatmasın,herkes bi acaip bugun sanayide gozumun onunde 2-3 farklı araba satıldı,saxo-106 tren devrmiş desem az kalır,hemde 14-15-17 gibi rakamlara biz öldük bittik rv saxo gibi bi arabaya 13 milyara alıcı bulamadık,vay bu ülkedeki anlayanların haline..
bende şaşırıyorum insanlar o arabalara nasıl para veriyor burayada izmirden gelmişti bitane kırmızı adam aksam almıs gelmiş dedim kaput ac off kaput zor kalktı çamurluklar maske kaput alayı degişil 13.500 para vermiş 2 bindi 14 gibi sattı salak denk geldimi gelio işte
arabamı satıyorum dedim 4 gün durdu ilanı tech te sahibindendede 3 gün 17.250 yazmıştım 16.500'e komşum aldı direk :) aracın ederi neyse o fiyata koyarım isteyen alır mantığındayım ben temiz olduğu ve bakımlı olduğu sürece tabiki ek koşullarda mevcut kaza ciddiyeti gibi :)
İyi abi ne güzel ellerine sağlık eski sahibini tanımıyorum 1-2 kez trafikte giderken görmüştüm aracı :)
yokbe eski sahibi gitsin 131 şahine binsin araba hiç yürümüyordu
elemanın babası bide bana olm bu araba çok hızlı dikkatli sür diyordu arabanın beyni bozuktu 6bin deviri geçmiyordu bide kim nerden bulup takmışsa 17.63 mü ne ayna mauridi vardı qiksilverbile yerdi bu arabayı ama şuan :) ezerim:)))
Aynen abi benide alırken korkuttular 1 gün azlar 1 hafta sanayide takılırsın dediler 106 yı alıyorsan kenarda 2 lira paran bulunsun dediler 2 senede o kadar harcamadım araba cok ezilmemişse hiçbirşey olmaz :)
17/63 olduğuna eminmisin abi 16/63 oem sanzıman zaten 106 larda birde 17/64 var bu hangi arabanın bilmiyorumda 16/63ten cok cok az uzun yüksek devirde 5-6kmh farkediyor :)
17 64 dür tam hatırlamıyorum bu aynaları ucuz diye takıyolar yoksa bi işe yaradıgı yok 7 binde vites atıyordum 3.500 dd düşüyordu :)14\ 60 ı takınca 7 binde vites atıyorum 5.500lere düşüyor şuan çok canlı ..
şuan.. ince conta gazkelebegi işleme..tayming ayarı..14\60 ve araç hafifletme var aşırı memnunum yakın zamandada kapak taşlama prt poliş ve yazılım bu işlemlere göre yapıcam..kısmet tabi satmazsam ..
ben ucuz 106 alana ilk dedigim kelime
ilk önce kendine bi don al diyorum....
Akif abi senin makinenin specleri neler?
ince conta tayming 14\60 :) deneyelim bi ara senle ..