Fotoshopsa gerçekten iyi yapmışlar hiç anlamadım :)
Printable View
shopla sadece bastık evren görünüm aynıydı :D
ee tabi biraz onlara müdahelede ettik, ama zamanın en popüler lastiği vardı üstünde 45 yanak eagle F1 :D
şaka maka bu pa nedense çok hoşuma gitti kıyak arabaymış rengindenmi nedir
Çok sevindim bazı yazılan yorumlara :) ,degişenimde var komple boyamda var ..ama çok güzel çok övenlere güzel bi kapak oldu ,içimin yagları eridi :D
öyleydi benimde 106da sevdiğim renklerden biridir, ozamanlarda bu arabalar daha kıymetliydi bukadar ayaklara düşmemişti e-5 4+1 şeritti, kumburgaz şahaneydi, abilerimizin yanında bişiler öğrenmeye bakardık, kendimizden 10 yaş büyük adama kanka demezdik, haftasonu gaz bascaz diye bütün hafta arabayı yatırırdık :) çok eski değil belki ama o zamanlar daha güzeldi.Alıntı:
brete
Yurtdısında 306GTI jantlarının 17" replikası var keşke 106 nında 15" i olsada taksak şöyle ince yanak lastikle ahh ahhh :D
34 sdy 75- 20 es 019 hakkında bılgısı olan varmı:)ıstanbuldan yorumlarınızı beklıyorum...
Ve 106 piyasası çöker :D
o zaman 106 ları bi alırken sevinmeye devam.. birde satarken sevinmeye devam :D
en yakın zamanda 106 doldurmaya devam ;)
Bütün yazılanları tek tek okudum..Bazı arkadaşlarımızın yazdıkları çok iğneleyici,bazı arkadaşlarımızın yazdıklarıda çok tutarlı olmuş..Herkese saygım sonsuz..
Muammer abi yanlış anlamış,ben aug ile ilgili hiçbir şekilde dalga geçicek seviyede bişey söylemedım.Sadece şaşkınlığımı gizleyemedım.aug bildiğim en temız araçlardandı.neyse önemli değil.Abimsin saygım sonuszz..
Ben kımseye şimdiye kadar arabamı övmedım ve pohpohlamadım.Ve kımseye arabamı satmaya çalışmadım.Sonuçta ilan bile vermedım.çünkü ben arabamı severek aldım ve severek kullanıyorum.H ı isteyen çok kişi oldu ve piyasanın gerçek anlamda çok çok ustunde fiyat teklifleri aldım,ama hiç birini kabul etmedım çünkü arabamdan kopamam ben :) Satsaydım çooktan satmıştım zaten..
Kaza olayına gelince,her arabanın başına gelebilecek bir durumdur.bunu kımse inkar edemez.Ben de zaten kımseye arabam şöle güzel böle güzel dıye övmedım.Çevremdekı arkadaşlarıma abilerime yada kardeşlerime söylediğim bir söz var,kaza kaçınılmaz bişeydır.Boya ve değişen gibi durumlar olabilir.Ben bu konuda kımseyle iddalaşmadım.Aldığımda kaç parça boyası olduğunu bilerek aldım.Araba 100 km öteden kendıne baktıran bir araç zaten.Aynı zamanda bugün 2011 model 4 aylık bir arabanın bile kaç boya v.s olduğunu görüyoruz ve şahit oluyoruz.Bu konunun da açılması iyi olmuş.Muammer abiye teşekkür ederim :)
İsteyen,istediği yorumu yapabilir arkadaşlar.burası internet platformu.H için istediğiniz şeylerı söyleyebilirsiniz.pert ,boyalı , kazalı aklınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz.Gocunmam.Gocunucak herhabgi bir yaram yok.:icon_tup:Ben bu arabayı ömür boyu kullanmak için aldım.Bu arabanın maddi değerinden çok ,manevi değeri var.Ama kelimelerin kifayetsız kalacağı kadar büyük bir manevi değer var. Çünkü normalde ben 106 havesımı çoktan aldım.çok şükür her türlüsüne de bindik.1 yıl sonra Allah nasip ederse bir araba daha alacağım.ve 106 yıda mümkün olduğunca garajda saklamaya devam edecem.Kısacası çcuğuma saklıyacam.Onun da böle bir efsaneyı kullanmasını isterim.
Ben iyi niyet çerçevesinde,bu topictekı link verilen arabalarda,bildiğim ölcüde araba alıcak arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım.Ve hiç kımsenın arabasına pok atmadım,neyse onu söyledım.Sonuçta bir araç sogulanıyor ve bu aracı alacak arkadaş burda soruyorkı verdiği para çöpe gitmesın diye.Ben bir çok arkadaşımızı (çevremden) az yada çok gtı sahibi yaptım.onlarda sağolsunlar,iyi dileklerini esirgemiyorlar.
Bir arkadaşımız H ı iyi bilirdik demiş.İyi yada kötü bilmenız benı zerre kadar ilgilendırmez,çünkü ben kendı arabamı biliyorum.Hatta kötü olarak bilmenız benım işime bile gelir.Herhangi bir satma kaygımda yok.(Allah tan herhangi bişey olmazsa tabii).Ben alçak gönüllü biriyim.hiçbir zamanda burnum kaf dağında olmadı çok şükür :o
Yavuznaz ın bir lafı var hiç unutmam. " Araba dediğin şey teneke,kurbanı olmayın şu teneke parçalarının" . Doğru söze ne Hacet.:icon_tup:
Beni bilen bilir tanıyan tanır.Kımse ile benım aramda alıp veremdğim bişey yok ve olmayacakta..Allah herkesin gönlüne göre versin ve daha iyilerını nasip etsin.Hatta H dan daha da iyilerını inşallah.2001 model sarı renk full donanımlı daha temız bir 106 varsa dakka durmayın hemen alın derim..:icon_tup:
GTI - VTS sorgulamaları yanı bu başlık altındakı bu konuyu takip edeceğim,ama en ufak bişey dahi yazmayacağım.isteyen istediği aracı sorgulasın dursun.İsteyen olursa bana özelmesaj ,msn veya telefon ilede ulaşabilir :)
Saygılar :icon_tup: