dur abi biraz soluklanalım :D :D
Printable View
Aklıma serhat 306 geldi birgün maslakda dükkanındayız serhat kapıya çekmiş yavruyu mami ben hakan gittik sohbet muhabbet,serhat bu pert 2001 nasıl aldın sen dedi mami :)ne pert 3 tane usta baktı bu araca diyince mami başladı,reis biz bu arabayı şurdan aldın burda patladı topkapıda şu usta yaptı evde fotoları duruyor istersen getireyim sanaserhat ım renk menk gitti bozuntuya vermedi tabi ama 2 hafta sonra sattı arabayı :) :D
Piyasadan 106 almadım hiç mamiden fazla verip aldık bugüne kadar YG yi ilk aldıgımızda koltuguna oturdugumda yaşadıgım heyecana bir tek mami şahitdir,fazla verirsen zevkini sürersin az verirsen sefillik çekersin. ( Uyguna ucuza bulursunoda olur ama o iş her baba yiğidin harcı değil )
Ben çocukları okuldan alıp geliyorum Fena olacak bugün fenaa :D
Evet çekirdekler hazırmı ?
Benim hep bir hayalim vardı orjinal nasıl çıktıysa öyle bir 106 gti ile ailemi alıp piknige gitmek isterdim bagajımdan piknik sepetini çıkarıp çocuklarımla 106 gti yanıdan top oynamak mangal keyfi yapmak istiyordum hep hayalimdi bu arabayı bunun için aldım :) ne yapalım kısmet değilmiş çok istiyorsun satarım :D :D :D
benimde hayalimdi kurcalanmamış bızıklanmamış 106 ya binmekti çok şükür gerçekleştirdim :) şimdiki hayalim daha başka inşallah yaşar abi zamanı var :D
Bana her baba yiğidin harcı olmayan 106 dan ayarlayak birtane :D
Orda kast ettiğim şuydu,bu işin içinde olman lazım kimin arabası nasıl, nerde kaç tane 106 var, görünmeyen kimsenin bilmedigi araçları bilmek,satmasına izin vermeden gidip ilk olarak bakmak uyguna alabilecegin araba çoktur,ama iyiyi uyguna almak her baba yiğidin harcı değil o anlamda :icon_tup::icon_tup:
Ben bir tane uyguna araba aldım VB plakalı siyah 106 sahibi galerici köprüyü geçerken şanzuman dagıldı gibi 3 ile gelmişti araba buraya,halen 250 tl alacagıız var arabayı uyguna aldıgımız için görünmüyor tabi bu para :)
YG 615 bal köpüğ 16.000 11.000 peşin 5.000 tl bir hafta vadeli aldım
VB 5917 siyah 14 aldım tek parça boyalıydı H ile takasda aldım
H 2404 plakayı 20.000 liraya aldım VB üstüne 7000 lira verdim
Bak hepsini pahalı aldım ama hiç sıkıntı çekmedim kendi yaptıgım hataların haricinde
YG 150 tl masraf ettim 1,5 yıl bindim
H nin üzerindeki ekstraları söktüm öyle sattım aracı hepsinde ufak tefek zararlarım oldu ama o araçlardaki keyif için herşeye değir :)
Hepsinide mami den aldım
Beyaz AUG indigo mavi şimdi gebze tarafında,CVR 38 bordo muglaya gitmişti 98 kobalt mavi vardı aldık kardeşimiz 2 hafta sonra havalimanı yolunda kaza yaptı vefat etti .
Arkadaşlara aldıgımız 106 ları hatırlamıyorum bile plaka aklımda çok kalmıyor :)
yaşar indigo artık bizde değil ankarada..ayrıca bahsettiğin m.kobalt blue benim beyazın kankasıydı hatırlarsan siz maviyi aldınız 3 sene önce sonra 15 gün sonramı ne cocuk takla attı öldü diye duydum..çok düzgündü o mavide..
yaşar abi o sayı çok iyi be. 6 ayda bir 106 geçmiş elden ortalama yaş 30-35 olsa mami abinin.
kanka kurşuna gerek yok (s)gözlerin var yaaaaa :D :D bu arada harbiden o gece çok kötüydü selim çipi mamiyi aradı gel dedi burda bi EH vtec var herkese gider yapıyor herkesi gecıyor..hiç unutmuyorum mamide dediki bekleyin lan geliyorum görelim şu eh vteci dedi senınnle beraber cıktı geldı..o gecede bende CAR vardı hatırlıyormusun..olay oldugunda tam önümdeydiniz e5 kaynarca civarıydı tam.o transporter cıya ne kaymıştım he her role gelir öyle dengesiz hareketler ederdi..