aynen ole melıh onden bı ufak tıklaması bu sekılde ve araca 10 lıralar ıstnydu sımdı bu rakamlar bence bu8 paraların arabası deıl he eger oleyse pıyasa yukseltmenın zamanı geldı demektır
Printable View
aynen ole melıh onden bı ufak tıklaması bu sekılde ve araca 10 lıralar ıstnydu sımdı bu rakamlar bence bu8 paraların arabası deıl he eger oleyse pıyasa yukseltmenın zamanı geldı demektır
vbnin benim gördügüm panel sag kule falan boyalı gibime geldi
Kaputu açıp bakmadım valla. Önden tıklaması var diye sahibi söyledi. Babamda dikkatli incelemedi aracı zaten uzaktan baktı genelde yanına hatlarına bakar ordan diri duruyor dedi.
Doğrudur ben pek anlamam 106dan pek takip edemiyorum :)
Kaputu açmadım moko ya valla yalan bilgi vermek istemem ama.
burdan belli arabanın durumu amortisör vidalarına kadar boyalı sag kule sag camurluktanda iyi bi macun atmış sag polen filtresinin kapagının üstüne gelen kapakda yok ve onun oturdugu o kısım biraz fazla yamuk yumuk sanki
Sağ çamurluk hafif ezik macunu atmış aynen yaptırcaktı onu. Kule vidalarını şimdi gördüm bende valla. O kapağıda aldı ben yanındayken ama takmamış demekki daha :)
Ben gene söyliyim de çok detaylı incelemedim alınabilir gibi geldi bana ama değilmiş size göre tercih alcak olanın tabi :)
Ben dış görünüşe aldanarak yorum yaptım kusura bakmayın çok detaylıda incelemedim aynı şekil babamda detaylı incelemedi. İstemeden de olsa yanlış bilgi verdiysem özür dilerim.
Kufur vs yazani banlarim. İnsan gibi tartisin. Sorunlari erkek gibi pm den konusun burdan klavye delikanliligi yapmayin karsilikli
Takas gönderdide takaslarsam 20,000TL'ye gelmiş olacak bana satmak istesem zarar edermiyim lpg'liymiş son sahibi olma ihtimalim nedir :D
Peugeot / 206 / 2.0 RC / RAKİPSİZZ RC sahibinden.com'da - 69439750
Peugeot / 106 / GTI / 2001 106 gti sahibinden.com'da - 91241824
arkadaşlar ilandaki aracı bilen var mı?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 91077731
Nerde çiçek 106 cılar:):)
ömer kardeşten pm bekliorum o zaman sinan..:D:D
Peugeot 106 GTI 1999 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 92450281
bu araç hakkında bilgi sahibi olan var mı?
gelmedi kardeşim ...
Kaçırdıgımız birşeyler olmuş herhalde,yazmış oldugum bir kaç mesaj silinmiş bilen biri varsa özel mesaj atabilirmi ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92391003
Aracın şuanki durumunu bilen varmı biliyorum 3-5 sayfa önce var kutsal abinin aracı onunlada görüştüm fakat şuan ki durumunu merak ediyoruz varmı bilen gören
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 93046794
Abilerim kardeşlerim araç hakkında bilgisi olan varmı bakmaya gidicem :)
Peugeot 106 GTI 1999 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92785787
20 gün öncesine kadar bayrampaşada satılıktı o zaman 5664'msj gönderdiğimde büyük kazası varmıydı yokmuydu tam hatırlamıorum ama km düşürülmesi vardı.birde crm performansda komple motor yapılmış sanırsam önceki ilanında öyle yazıyodu varmı aracı bilen?
önden kazası var aracın kaza yapınca arkadas komple boyatmıstı aracı sattı sonra
evet LLC ıcın 2. kez soledım gerılerde sorgulandı zaten arac
Teşekkür ettim okanım sağol :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 93046794
07 GT 106 ?? Bu araç hakkında varmı bilgisi olan ? yaz bitti hala temiz bi 106 bulamadık :)
sag arkadan bı kazası var camurlugu ıslemlı genel olarak guzel bır arac sınan abının daha detaylı bılgısı var arac hakkında
Peugeot 106 GTI 1999 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 92450281
araç hakkında bilgi sahibi arkadaşımız var mı?
kaza degısen yok komple boyalı temız guzel bı arac ekstraları da mevcut sıteden kere106 nıcklı arkadasımızın aracı
teşekkürler saol...:):)
okan kardeşim sana pm attım .. iyi haberlerini bekliorumm:D
grı duruyo boyada abı sende araba merak etme sen komple boyada abı su anda :D ıkı haftaya kalmıcak bıtıcek araba