Mavi silivrideki araç defalarca sorgulandı eski sayfalarda mevcut ;)
Printable View
uygunbir 106 lazım bana dostlar motor kırık yada araç kazalı olabilir turbo yapıcam sıfırdan toplayıp motorsiklet niyetine kullanıcam varsa ruhsatı saglam 4 5 6 liralık bir 106 hber edersiniz.
bu araç hakkında bilğisi olan varmı ?
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 92076813
Yakın bi arkadaşım düşünüyo Varsa durumunu bilen Nedir ne değildir yazarsa seviniriz ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92391003
Aynı arabayı 50 defa sorgulamak yerine 2 3 sayfa geriye gitseniz ???
beyler sayfaları kontrol edınde aynı arabaları 100 kere sorgulamayalım cunku sorguladıkjca arabalar ya guzellesıyo ya kotulesıyolar :D
106 düşünenler bence bi ilgilenin ilanda gezerken gördüm dediği gibiyse cok iyi bence
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 92647871
neyse o zaman arkadan patlak birleştirilmiş sarılardan degil bu :D
arkadaşlar 34 AR 4759 plakalı 106 gti arıyorum.tanıyan bilen varsa benimle iletişime geçebilirmi
0532 683 77 66
teşekkürler
UZ 106 yeni sahibine hayırlı ugurlu olsun..Allah kaza bela vermesin inş...
Alanda satanda hayrını görsün..
Yaz Biticek bi 106 bulamadım .. Yok mu şöyle hırpalanmamış taze kan !..
az bekleyın arkadaslar gelıyo kazasız degısensız full 98 106 gti :D
Bu aracı soran veya tavsiye eden arkadaşlarım bulaşmayın tramer kayıtları aracın herşeyini döküyor zaten.. Eski Plakası 34 AT ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92647871/detay
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 92756156
araç hakkında bilgisi olan varmı?
Bu Aracı Yakından Biliyorum Mekanik,Motor Ve Kondisyon Olarak Çok Güzel Bir Araç.. Araç Sahibi De Telefon Yolu Ve Msj Yolu İle Ulaşan Müşterilere Arabanın Pert Ve Diğer Bilgilerini Veriyor Fiyatıda Ona Göre Söylüyor Müşterilere.. İlgilenen Arkadaşlara Önerebilirim Bu Aracı Kayseriden Bir Kaç Arkadaşımız Daha Üye Zaten Foruma Onlara Da Sorabilirsiniz.. :icon_tup:
bekliyoruz okan kardeş hadi hayırlısı bakalım:D:D:D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67073033
güzele benziyor deri koltuk renk jant olarak falan tabii detayını bilmiyorum ama
2 sene önceden hatırlıyorum bu arabayı o zaman da satılık ilanı vardı fiyatı da iyi aslında
ama detayını öğrenmek lazım..
bir de arka stoplara el atmak lazım :D
Peugeot 106 GTI 1999 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92785787
arac hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Ufak tefek şeyleri var aracın. 2 gün önce gördüm kullandım hatta balatta autowax var oranın sahibinde. Yürürü hoşuma gitti benimde. Bu paralara alınabilecek en güzel Gtilardan biri. Kafadan bir tıklatması var ama büyük birşey değil. Dodikleri faan silikonla yapıştırılmamış, sekmanları duruyor. Alınca keyfi birkaç şey yaparsanız güzelce binerseniz. Benim babam kaportacı kolay kolay beğenmez ama araç çok diri duruyor dedi kendide. Tabi gidip bakmanız önemli.