Bu arabadan çok şey çıkar :D
Printable View
Trabzondan Getirilen Araç.Boya Sorununuz Varmıdır Bilmem Ama Komple Boyası ve 1 Parça Değişeni Var Ön Sol Çamurluk.Yürürü Gayet İyi ve Sıhhatli Motor&Mekanik Aksamı Vardır.Kayserideyken Araç Sahibiyle Beraber Tüm Bakımlarını Yaptırdık (Triger-BaskıBalata vsvs) 51lik Borusuda Yeni Yapıldı :) Masrafsız Diyebilirim.Kolay Gelsin
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7297072_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8246477_n.jpg
Peugeot 106 GTI 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
bilgisi olan varmı arkadaşlar??
teşekkrler..
öldüm resmen ya :D
adanakı 2001 ne kadar kötülendı yaw:D
Adapazarında eli ayağı düzgün bir gti vardı baktım ilanı yokmuş, görülmeye değer gibi duruyordu tavsiye edeyim dedim ilan olmamasına rağmen yine de yazayım dedim. Beyaz laguna karlıklı sunroofsuz, gayet sakin kullanıyordu sahibi de, plakası dk'ydi sanırım :icon_tup:
banada temız sunrof+klımalı bi gti arkadaslar bilen gören duyan varsa:)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk
Bir arkadaşımıza düsünüyoruzda nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim..
En nefret ettigim şey bu tür mevzulardan dolayı satmaktan vazgeçtim,allah kısmet ederse ilerideki yaşlarımdada yanımda duracak bu araba satmamayı düşünüyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin
[QUOTE=ShekiL;2197804]Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk
Bir arkadaşımıza düsünüyoruzda nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim..[/QU
yanılmıyosam arac ıstanbuldan gıttı corlu ya eskı plakası 34 rc 433 olması lazım donemın efsanelerındendır.. ıstanbuldayken duzgun we bakımlı bı aractı yaklasık bır ıkı yıl once gıttı corlu ya son durumu hakkında bılgım yok...
Bu arada bu jantları ben sadece 306'ya yakıştırıyorum şimdi moda orjinal gerçi ama olsun :).106'ya pek gitmiyor diye düşünüyorum.
Aracımı almadan önce uzun süre niyetlendigim bir arabaydı..Resimlerden çok begenmiştim fiyat konusundada çok ufak bir indirim yapmıştı ama önemli degildi benim için razı oldum,paraya ihtiyacı vardı satıyordu ankaradaki ustalarımız aracınıza bakmak istiyoruz diyince beni aradı paraya ihtiyacım ortadan kalktı satmaktan vazgeçtim vs.. dedi..Sahibi iyi biriydi niye böyle yaptıgınıda anlamadım gerçi ama olsun hayırlı satışlar..Anlattıklarından dediklerinden farkı yoksa pazarlıksız bile alınabilir kiraz kırmızı sonuçta :)
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
+ olarak bu ilan birde
kafadan büyük kazası var deniyor
Hatırladım tamam..
Yazık olmuş araca..
Peugeot 106 GTI 2000 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Bilen varmıdır arkadaşlar birde 2000 medellerde airbagsiz klimasız varmıydı bu araç öylede