Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk 34 te 2629 hakkında bilgisi oln var mı arkadşlr
Printable View
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk 34 te 2629 hakkında bilgisi oln var mı arkadşlr
Çok iddalı konuşmuşsun kardeşim lakin buna fırsat vermem bilesin :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...ikmi-dedi.html
Ayrıca beylikdüzünde yanımdan geçti senin dediğin araba, 2 defada aynı şeyi yapmıştı içinde çocuklarım ve ailem oldugu halde silme ile geçmişti beni,zaten başka türlü geçmesininde imkanı yoktu YG yi :)
cahilligine verdim gitti .
kısmetse bu hafta çözücez o işi
633 dolu ama bütün RC ler dolu değil ;)
H'ın temizliğine lafımız yok ;) bu beylükdüzü muhabbetini duydum çok şaşırdım 2008 den önce ise imkansız bu olay çünkü Ersin öle bir apaçi değil ailesi ile giden birine durduk yerde salça olmaz ki kimse ona salça olmadan ona buna gazlamaz
bide RC tamamiyle standart bir arabaydı o standart hali ile ağzına kadar dolu FB 5005 in tamponunda yürüyen bir arabaydı bizdeyken bu temizlikte bu speclerde yürüyen bir gti daha varsa RC den vazgeçelim onu alalım ;)
bide cahilliğine verdim pek olmamış,17-18 yaşında bir çocuk değil elbet bir yanlış anlaşılma vardır birgün gelirsen hem çayımızı içersin hem şu olayı açığa kavuştururuz hemde hayırlı olsun dersin dukkana ;)
34 H 2404 ..Kimin hayali degilki,bildigim resimlerinden bile anlaşılan en temiz sarı rengini geçtim en temiz 106'lardan birisi,antalyadaki pug07 nickli üyemizin aracıda onu takip ediyor ikisinede hayranım.İnşallah böyle 106'lar hiç kaybolmaz
ddddddddddddddddddd
H güzel makinadır,motoru tertemiz, içi dışı on numara...ayrıca Sinan kardeşim araca gözü gibi bakmaktadır.Maşallah diyelim nazar değmesin..:icon_tup:
tabikide herkezin aracına maşallah Allah cümlemizin aracını nazarlardan korusun.Ama satılık olmayan bir arabanın satılık sorgulanan araçlar arasında neden yorumu bu kadar uzatılıyor sonuçta aracın konusu var ;) burda gereksiz posttan başka bişey olmuyor bence
Peugeot 106 GTI 2000 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
bu araç hakkında bilgisi olan varmı
[QUOTE=yaşar;2199561]Çok iddalı konuşmuşsun kardeşim lakin buna fırsat vermem bilesin :)
Abı dediğim gibi benım gözumde TEK...
h da güzel hatta roll lerde onun lastıklerını almıstık... we bize çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun yınede dediğim gibi abi... RC 633 plakalı sımdı YP plakalı araç, araba almasaydım we satılık olduğunu bılseydımm sımdı bendeydı we kapımın önunde duruyordu...:):):)
Gti team neden kapandı :/
valla ya ne güzel muhabbet ediyoduk :S
araba konya drag yarıslarındaydı guzel yurumuyo araba saten :)
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
daha önce sorgulandımı bilmiyorum arkadaşlar ama fikirlerinizi almak istedim yinede..
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk
bu sarı hakkında bilgisi olan???