araç bizim aracımızdır konusu falan bulunmaktadır oradan yorumları falan okuya bilirsin detaylı bilgi içinde abim eser isimli üyeden daha net bilgiler alabilirsin..
Printable View
koltukların üzerindeki kılıf...yani sonrada geçirme kılıflardan..şöför koltuğunun kenarındaki deri yırtıldığı için takmışlar..
zaten aracı alırsam ön arka tampon değişecek ve koltuklar elden geçecek..kasası düzgün duruyor eh km de 200,000 de :) böyle gelsin canımı yesin
yaşar abi iyi hoş konuşuyorsun da 2 haftadır serdara bana ceme araba bakıyoruz..serdar aldı kurtardı kendini faceden görmüşsündür belki..ben kimi arasam adamlar benimle öyle bir konuşuyor ki yani sokarım sanada arabanada diyorum...benim AR yi biliyorsun..dedimki onu geri alayım.aradım sahibini adam aracı ben yaptım bu hale getirdim istediğim parada bu diyor :)) daha ne diyim...
neyse abi sonuç olarak benim için arabada önemli sahibide önemli..adam gayet düzgün yaklaştı..bugün tekrar konuşucaz..biliyorsun pazartesi akşamları bizim 10-11 halısaha maçı var..maçtan sonra çıkıp ankaraya gidebilirim duruma göre..artık buda leş çıkarsa bolu dağında et yer döneriz geri :))
Peugeot 106 GTI 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 93444845
bu araçla ilgili acil bilgi lazım pm ilede ulaşabilirsiniz bana
arkadaşım gidicem dedi bende gitmeden sorgulatıyım dedim öyle yola çık tüm parçalar üzerindeyse güzel ama nasıl gider nedir öğrenmem lazım :)
Şu Trabzon'daki 106'ların temizliğine hastayım, samanlıkta mı saklıyorlar anlamadım ki :)
araç hakkında bilgisi olan varmı :soru: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3665419/detay#
ön panel değişk
kaput orjinal başka bi kirazın kaputu takıldı
sağ çamurluk ta ve sağ kapıda çok ufak doğrultma var onun dışında başka hiç bişeyi yok
iç döşemeleri göğüslük vs tertemiz bebek gibi km si orjinal
ben bundan 2. önceki sahibiyim ankaraya ben sattım o arabayı
bu şekile getiren'de benim o BASİT ayrıntılarar kadar ben yaptım aynadaki thy zamazingosundan arka camdaki tazmania canavarı peluşu na kadar hepsini. satalıda 6 7 ay oluyo düzgün ama çok para
ben 2. sahininden aldım 92 binde tam 106 binde sattım
Peugeot 306 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57808828
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 91879806
Arkadaşlar araçlar hakkında bilgisi olan var mıdır? kışı bekliyorum ama bir taraftanda dayanamıyorum... 306 GTİ istiyorum yine yeni yeniden...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 92391003
araç diri duruyor ve temiz gözüküyor. varmıdır ilgisi ve bilgisi olan?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 92504202
buda bizim siteden Yücel abinin aracı.. abi pm alabilirmiyim, dosta ne kadar olur artısı eksisi nedir. teşekkürler.
Boyazsız 2001 full dolu bir gti arıyorum renk fark etmez ;)
2011 model 206 plus ile kafa kafaya takas ederim :)
km 18000 boya değişen yok ...
Kaza değişen yokmuş sadece 1 parça lokal boyalı diyo?eğer öyle ise düşünülebilir.varmı aracı bilen acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90955475/detay
Arkadaşlar samimi bir arkadaşım kendi aracınla takas etmeyi düşünyor.
Bu araç hakkında bilgi alablirmiyim.
Samsun Mk2 Saxo vts.
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 83197917
Citroën Saxo 1.6 VTS 1997 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 92753071
bu araç hakkındada bilgi alabilirmiyim.