Yaşar abi , o iş saat 17:00'da bitti.. ADA yı satmıyorum.. Kusura bakma..
Printable View
ada işi bitti........desene..
en güzelini yaptın yoksa piç olup gidecekti araba ;)
Hayırlısı olur inşallah..
bu arada araçta hiç bişey yok.klima airbag vs
Aynen kalsın bende :)
Saol yavrum :)
Saolasın Alper, bende piçlenecek mal yok çünkü kötü bir mal yok ortada..
İnsanlara manevi olaylardan ötürü satacağım dedikçe ölücülük yapacaklarını düşündüler sanırım :) Allah'a çok şükür ki ADA dan gelecek paraya ihtiyacım yok , onun için 1-2 hafta alt depoya kapatıcam sonra çıkarırım 1-2 dokunuş yaparım kısmetse..
Kusura bakma Yaşar müdür..
Saolasın abi.
15 liraya öyle bir gtı alıncaksa klimasına cartına curtuna bakılmamalı diye düşünüyorum :)
leş gtı lara 17 yazıyorlar , aracın hakkı neyse o söylenene göre.
Ayrıca pisçocuk abimizin sorgulattığı bütün gtı lardan daha iyi olduğu kesin :)
İlanı dahi yok zaten :)
Arabamın 2006-2008 yıllarında İstanbuldaki sahibine ulaştım sonunda sanıyorum bu fotoğraf 2008 yılındaki hali :) Daha çok fotoğraf göndericek :) 106 cılarla paylaşayım istedim :)
http://img689.imageshack.us/img689/8803/ts8939.jpg
maşallah..kazasız belasız
Evren baya güzelmiş bee angel farlı ..:)
evren fatihteymiş araban :) o zamanda güzelmiş be :) forumdan birinden mi almıştın arabayı sen yoksa apaçi olmayan kendi halinde bi vatandaştan mı kanka ?
Alican benim kuzenim gitti aldı İstanbuldan arabayı.Fotoğraflardaki sahipleri arabaya 2 yıl binmişler ve subaru wrx i olan bir kişiye satmışlar eşi için satın almış bende dün öğrendim.
Muhtemelen o adamda bir süre sonra sattı.Sattığı kişiden de benim kuzenim satın aldı :D
Eskişehire geldikten sonra birkaç el değiştirdi sonrada bana nasip oldu :) 2.5 yıldır da ben biniyorum :)
Kuzenim üsküdardan satın almıştı arabayı bildiğim kadarıyla :) Fuar filan görmüş arabam bende dün öğrendim hauhua :)
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.106 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 78408761
araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba? yaklaşık 1 ay önce ön sağdan kaza yaptığını söylemişti... şuanki durumu nedir?
Peugeot 106 GTI 2001 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 92723821 arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 93444845
aracı nasıldır bilen warmı saygılar
çatara patara iyiymis :D hay arkadas :D
araç hakkında bilgisi olan??çocukla konuştum şimdi panel falan değişmiş onun dışında komple boya var araçta..
Peugeot 106 GTI 1994 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 86175824
araç hakkında bilgisi olan??çocukla konuştum şimdi panel falan değişmiş onun dışında komple boya var araçta..
Peugeot 106 GTI 1994 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 86175824
arkadaşlar...aracın sahibiyle görüştüm..gerçekten adam gibi bir adam..arabası pert bile olsa efendiliği yüzünden bu aracı tercih edebilirim...sizin araç hakkındaki bilgilerinizi alabilirmiyim..kısmetse yarın akşam ankaraya gideceğim araç için.yarın akşama kadar yorumlarınızı bekliyorum...
aracın üzerinde şuanda orjinal eksoz orjinal far+sttop grubu ve airbagli direksiyonu varmış.diğerlerinide yanında verecek...yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 85426342
eski 06 TIV 30 -
Ankaradan Kayseriye * Kayseriden Niğdeye * Niğdeden oraya geçti . Kazası belası hakkında gerilerde sorgulanmıstı yine oralardan takip edebilirsin .
eser ayvazın aracı foruma üyedir görünce cevap verecektir .