Bende merak ettim bunu bilen varmı?
Printable View
eski 35 HEL 01 plaka
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...97973698_n.jpg
şimdiki haliyle arasında dağlar fark var :) kafa hiç oynanmamış gibi duruyor + tekrardan boyaya girmiş
kazalı arabalara hatasız vs yazılmıyormu delirmemek elde değil..
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 17.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 62311416
araçta değişen yok, sol kapı boyalı, plaka açık sorgulayabilirsiniz, kaza olarak sembolik bir rakam çıkıyor, o paraylada sağ kapı aynalar ve tamponlar boyandı...
motor yüklü yürüyeni çok çok iyi, izmir'deki çoğu vts ve gti'a kafa tutuyor...
tamamen ailevi sebeplerle satıyoruz...
fiyatta yardımcı olucaz...
araca kefilim...
5664 sayemde zengin oldu :D ne kadar değişensiz darbesiz denilen arabalara sms gönderdiysem arabanın fiyatından çok tramer kayıtları çıkıyor :) neden insanları kandırma gereği duyarlar bilmiyorum...
Adam arabayı yakarım diyor :confused:
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 96560130
eski hel plakalı mavi 2 3 sene once 180km felandı
35 HEL plakalı aracın sağ çamurluk orj. degişik kaput yan sanayi panel de degişik kuleler temiz taklalı kazası var açıklayıcı olmuştur umarım...
evet arkadaslar bır 106 mıza daha veda ettık yenı 106 mızı aldık ındıgo mavı 99 cıft aırbag klıma lı bır arac :D
Hel plakalı arabaya düzgün diyolardı panel filan değişik ama yazılar üstünde duruyo :D
yok bee 1 ay olacak daha 50 km yapmadım arabayla :)
34 SSA 98 benim aracım beyler sorusu olan beni arasın :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 2000 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 74729928
sorgulandı mı arkadaşlar, tanıyan eden var mıdır ?
ön camın altına kadar kazalı o araba