tabi ya geçin dalganızı... işin şakası bir yana çok heyecanlı, çok arzulu ve çok istekliyim. UE gti için cumartesi sabahı gidiyoruz allahın izniyle bakalım varmı kısmetimizde. dua edin bnm için...
Printable View
Aradigi GTİ i bulan ama sorgulama konusundan kopamayanlara bi baslik acacagim :) araci aldik ama gunde 20 kere konuya giriyorum hastalik oldu
Var mı bilgisi olan?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4266768/detay/
Ahahaha aynen kardesim yaa :D hani o kadar araba aradık az çok kurcaladık belki bildigimiz bi araç sorgulanır faydamız dokunur diyerekten giriyorum. Az evvelde bisey farkettim dikkatlice okuyorum bütün yorumları tek tek :) sanki dizi film gibi bi yorum kactimi olay bitiyor konuya yabancı kalıyorsun.
arkadaşlar SBL 71 araç sahibi bizim sitede mi? araç sahibini tanıyan varmı?
Kendi adima konusuyorum.
Bu forumla tanismam yaklasik 2 yil once 106 gti arastirmasi yaparken ***** sitede gozume kestirdigim araclarin plakalarini google dan taratirken bu konuya rastladim.
Sonra bende burdaki herkes gibi google dan degil de burdan sorgulatmaya basladim hosuma giden araclari.
Sonra forumdan bi arkadasin burda sorgulattigim araclar icinden birine ben olsam sıkı bi pazarlikla xx araci alirim dedi. Gittim aldim ne dogru duzgun baktim nede baktirdim.
Sukurler olsun sorusuz sıkıntısız bi sekilde 1 yil kullandiktan sonra sattim.
Aracim warkende simdi aracim yokkende hala takip ediyorum.
Ust postta bi arkadasin belirttigi gibi bildigim bisey olursa paylasmak we tekrar nasip olursa alirsam ne aldigimi bilmek adina surekli takip ediyorum.
Herkese keyifli forumlar. Allah hepinizin gonlunde yatan Aslan i bulmanizi nasip etsin.
Hayır değil kendisi benım arkadasım suanda cevızlıde araç SBL 71 türkiyede nasl bılınıyorsa suandada aynen o sekıl.Sadece jantları değişti RC oldu
GFJ el mi değiştirdi?
Benim 106 alma ihtimalim sıfır olmasına rağmen herkonuyu güncel gördüğümde girerim okurum bakarım :) Hastalık bu 106. Babamdan dolayı alamıyorum malesef onu ezmek istemiyorum :)
bir abi kardeş gelmişti bende FL varken tır, kamyon alıp satıyoruz demişti. hatta abi kardeşten kardeş olan evlenmişti ayrılacaktı. çok gti alıp sattık binmek amaçlı filan demişlerdi. bunlar onlar mı acaba isimlerini hatırlayamadım. vay be nerden nereye eğer onlarsa
allahın sevgili kuluymuşsun valla... 2 sene önce güvenip almışsın aracı şansa sıkıntı yaşamamış ve ağız tadıyla binip satmışsın. şu anda çok zor durumlar inanırmısın. ben 2 sene önce 15e boncuk 306 alabiliyordum. şimdi 15e turşu bile yok nerdeyse... sözüm meclisten dışarı....
iktisat teorisi talep fazla üretim az fiyat yüksek malesef. araştırmalar ve soruşturmalar içindeyiz. bnm yaşadığım olay da seninkine benzer bende iki sene önce fl gti ı aldım sağdan kazalıydı kafadan kazası yoktu hiçbiryere göstermedim işin aslını sorarsan. çok eksiği vardı binince anladm. hiç sorun yaşamadım. dolayısı ile arabadan soğumadım. ağız tadıyla istediğim gibi bindim ve evlenirken sattım. şimdi daha iyisini istiyorum çünkü evlatlk olcak kısmetse...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08214254/detay
sahibi ile irtibat kurduk, bugün tekrar arayacağım. kısmetse yarın sabah bakmaya gidiyoruz..
dua edin bol bol istediğimiz gibi güzel gti çıksın ve fiyatta anlaşalım inşallah.
inşallah teşekkür ederim. evet FL bnm eski aracım. şu anda o taraflarda. ben ayazağa ya satmıştım ordan szin o tarafa satıldı. FL nin rengi çok iyidir maşallah. logo iptali var ve araçta coilover var kafası güzel basıktır o yüzden. daha basıktı ben gebzeden aldığım zaman çok basıktı...ben biraz kaldırdım.
bilgisi olan varmı kardeşime düşünüyoruz aracı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8268845/detay/