kardeşim aracın sahibi benim araç kuzenimdeydi alanyaya sattı ordan geri ben aldım 6 aydır bende
Printable View
[QUOTE=Pitbull...;2888161]Bende aradım elemanı son 16.500 dedi biraz daha birşeyler yapar ama daha önceden arabada LED'li stop CC jantı felan vardı şimdi boşaltmışlar sanırım arka logo iptali yapılmış ordan not kırdım kendi adıma.[/
kardeşim son 16 000 tl olur araç ortada isteyen istediği yere gösterebilir antalyada kime sorsanız bilgi verirler araç hakkında
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 31650649
araçla alakalı bilgisi olan varmıdır uzun zamandır satılık
arka logo iptali olunca neden not kırdınız onu anlamadım?bende sevmiyorum logo iptalini aslında ama öyle hoşlarına gitmiş,yaptırmış olabilir insanlar.birde tekrar logoluya dönmek nasıl oluyor logosuzdan bilen arkadaşlar bir açıklayabilir mi?kaputta zor oluyor diye okumuştum bagaj logosu da öyle mi?
Alınık saxo vts arkadaşlar mk2 tercihimdir ama çok temiz olursa mk1 de olabilir.fiyata gelince değerini geçmemesi tercihimdir.bilgisi olan veya aracını satmak isteyen varsa pm yoluyla ulaşabilir.
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 48716552
fiyatta anlaşacağımızı düşünüyorum araç sahibiyle görüşmeler sürüyor.önden ufak bi tıklaması var denildi bilgisi olan varmıdır bu tıklama hakkında veya daha geçmişi nasılsır ?
Arkadaslar ben guzel saxo arıyorum diye etrafta dolaşanları pek anlamıyorum acıkcası , arkadasımın arabasını savunuyorum falan diye zannedenler olabilir ama pek savunma gerektircek bi aracta deil,izmir de spoon sarı rv plaka vts var,bu işle ilgilenen 3 kişiden 2 si de biliyodur aracı,referans kaynıyo ortalık,sahibi de sıkıldı acıkcası yıllardır biniyo,baska bi arac buldu asırı uygun fiyata veriyo,kazasız zevkten renk değişimi yasamıs asırı guzel bi boyaya sahip olan sunrooflu ve crm tarafndan motor yapılan kendini fazlasıyla kanıtlamış bi arac ama ilgilenen cok az valla garip :)
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 15.000 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 66878908
crm tarafından yapılmıstır bilginiz olsun kefil olmayan yoktur sanırım:icon_tup:
http://a1112.hizliresim.com/s/r/198m5.jpg
http://c1112.hizliresim.com/s/r/198ms.jpg
saolasın yavuz abi aynen,bilinçli alıcılar araba arasa sorun yok zaten de o da nasip işi :D şu konunun bu sayfasında bile sorgulanan araclardan biri 2 saxodan tek saxoya dönüşmüş bi arac,halının altında koca kaynak var :D sonra alınca vay anam vay oluyo ,bas bas bagırıyoz dinleyen yok,herkes için hayırlısı :)
herkesin belli kriterleri vardır arkadaşlar rv saxo orda yazan fiyatın altında bana zaten teklif edildi.uymuyoki bakmıyorum...sorulan araçla alakalı bilginiz varsa paylaşın ama bilginiz yoksa gerici konuşmalarda bulunmayın..
kardesim kimse gerici konusmuyo sana söyleyen büyük ihtimal ferhattır ben söylemiştim tanıdık olduğun içindir o fiyat suan o fiyat gecerli değildir bu gecerlidir
sunuda söyleyeyim illaki al diye söylemiyo kimse sadece tavsiye ortadan ikiye toplanmıs araba deyildir bununda üstüne basarak söyleyeyim:icon_tup: