yok abi öle birşey :) selimle falan alakası yok yg nin eski sahibinden alınmıştı
Printable View
Ya bu konular tartisilacak konu degil bence aldiniz araba 106 yani bu arabayi sifirken bayiden alan adamm bile sahil kenarinda veya ailesi ile piknik yapmaya gitmek icin almamis sonucta her alan biraz daha anasini ..... Sonucta bu arabalarin kaderi bu yani bi suclu varsa oda 106 gti in muhendisi o bu arabayi piyasaya surmeseydi bunlar olmazdi
gorende ARABAYI TAKLA ATTI FILAN SANACAK BE KARDESIM OLDURDUNUZ IYICE
Zamanının en hızlı GTI'dı bana göre piyasaya çıkan ilk plakası AF 5100 sonra abimiz güzel bi teklife sattı. bizim sattığımız kişiden sonra 3-4 el değiştirdiğini duydum kaza yapıp perte ayırılıp tekrar toplandığınıda duydum,ama yürürü gerçekten çok iyi bir araçtır şaşede ve direklerde sıkıntısı yok diye biliyorum ama değişen ve ağır kazası bulunmaktadır....
eskileden bir kaç videosu:cool:
af 5100 vs ag 8816 rolling - YouTube
106 GTI vs Saxo VTS 2 - YouTube
Losttuning atarcı bmw ve GTI - YouTube
kardes derken benım 3 kardesım var baska kardesımde yok ...aug ye gelıncede evet takla atmamıs ama tarlaya uctu ıkıncısıde rol yaparken onundekı arabaya carptı zaten aldıgımdada kapı sacı degısıktı ...araba alırken bakarsın ısıne gelmesse almasın kımsenın zorusuna borusuna gıtmesın ..elımden gecmeyen 106 kalmadı hepsının cıgerını az cok bılırım buraya 3 5 kısı bır araya gelıpte kafasına gore pıyasaya yapmaya calısmasın ...
herkez elindekini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ya ayar oluyorum.
hayat garip konuşan odun dolu.
şimdi şöle bişi dikkatimi çekti, bu arkadaş çokmu kurnaz sanıyor kendini arabayı 9,500 al 14,500 yaz
iki ilan arasındaki farklara bakın anlarsınız. o far tampon arası yarım metre boşluk filtreyi beslemek içinmi bırakılmış? eski ilanda 146bin yazıyor yenide 145 :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 10.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - Pasif İlan - 59998708
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 62779763
Bizim beyin kimin beyni netleştirelim :D :D
eminim kendini çok akıllı iş yaptım he güzel para kalcak bundan diye avutuyordur.
yaşar abi bildiğim kadarı ile yg de chipli beyin aug de orjinal beyin vardı araç sahipleri denemek amacıyla değiştirmişlerdi diye biliyorum ve öylecede kaldı yg alan arkadaş gazlamayla rolle pek işi olmayan bi arkadaşdı unutuldu gitti sonrada geri aldın zaten sen yg 106 yı :D
Pıyasamı yaparım havamıda atarım.....
Normaldir senin arabanda ondan assagi degilki .aldigimda sadece sag dodik boyaliydi ..ama sonra roling yaparken sol kapiya ve sol camurluga transporter carpti komple kapi degisti sol camurluk duzeltildi ve sol direk boyandi yani uc parca o kazada boyandi daha sonra araba ismail abideyken arka sag camurluk ve bagajin birlestigi yerden yani arka sag camurligun gobeginden tofas sahin carpti o kazada arka sag camurluk ve bagaj kapagi duzeltildi ve oralarda boyandi hatta boyaci oralari taksi sarisina boyadi boya rengi tutmadi.. Yani gecmisi cok temiZ 106 kalmadi gibi ..