Kıyamadım ve vazgeçtim, daha sonradan pişman olacağımdan emindim.
Printable View
Peugeot 306 GTI 1999 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100380362
araç hakkında bilgisi olan varmı bikaç bişey öğrendim ama belki daha ayrıntılı hakkında bilgisi olan çıkacaktır ?
arac bızde sıyah zg plaka olan resımlerde durdugunun aynısını gıbı duruyo aracın hasar kaydı var motorunda sanzımanında yururunde kaportasında hıc bı eksık yok
alper yapıcanı yapmışın gene nerden buluyosun bilmiyorumki :D maşallah allah utandırmasın kazasız belasız :)
arkadaşlar bu 22 FT plakalı araç hakkında bilgisi olan yokmu güncel :) ciddi alıcıym bi yardım..
La alper 5 dakkayla aldin arabayi kanka kazasiz belasiz skinti yok ha bende ha sende
Alper hayırlı uğurlu olsun aile spec iyi maşallah :)
34 BLJ 34 hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 101046425
Vallahi ne yalan söyleyeyim kendi adıma çok üzüldüm. ama bilhassa senin adına çok sevindim. düzgün bir 306 ya sahip olmak paha biçilemez. ben bu duyguyu yaşadım allah kimseye yaşatmasın. eğer çok 306 alıp satıp, çok 106 alıp satıyorsa insan bu duruma alışır fakat bu araca hasta olup ulaşması zor oluyorsa daha bi kıymetli oluyor.
Birden fazla gti sahibi olan arkadaşlarım yanlış anlmasın. 50 tane gti değiştirse bile insan eminin hepsinin yeri çok başkadır. bunun adı GTI sevgisinden başka bir şey değildir...
Özetle eğer ki bir gün aracı satmayı düşünürsen yine takipteyim. sende aklından çıkarma ve gti seven birine sat aracını.
Saygılar...
iyi düşüncelerin için teşekkür ederim, aklımda olacak ve ilk sana haber vereceğim. Bir takım orijinal far aldım ve bir kısımını karartıp sinyal bölümünü turuncuya boyadım ve enfes oldu, orj kaput aldım ve " nefret ettiğim logo iptali yüzünden" boyaya verdim, logosuz kaputu depoya kaldıracağım. Satarsam bir gün bunları da veririm.
Çok güzel oldu prof fotoları paylaşırım.
e hadi foto paylaş bakalım farları merak ettim :)
Kaput boyada, araba da kaputla birlikte. Fotoğraf çeker çekmez paylaşırım Alican. :)
Ayrılık korkusu bak seni aracına daha çok bağladı. şu anda o araç senin için daha önemli, daha kıymetli. Aracın çok kıymetli çünkü o bir GTI-6... Araçtan çıkan herşeyi saklamak istiyor insan. bende de FL den kalma sıfır yan marşbiyeller var(boyasız). otto eksozum var. bir takım karartılmış far var. gibi gibi. Ankaraya gelme niyetim var bu ara. gelirsem müsait olursan tanışmak ve aracını görmek isterim... GTI kardeşliği yayılacak... ÇOK büyük bir gti-6 buluşması hayal ediyorum ve istiyorum kısmet....
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 101509528
Gerek yok arkadaslar gidip baktik tavan boyasiz demisti orda bile macun+boya cikti hatta makine olcmedi bile ve yapan usta kasapmis damla damla olmus . Mevzu bundan ibaret
Herkese selam :D 106'ya in dash oto teyp uyum sağlıyor mu
siyah olan çok güzel duruyor:)=
orj 106 gti bu kadar yüksek mı ya :D
araçlar nerde bi kaç gün yatalım kapının önlerinde satcaklarmı :D
ne 106lar var bea
siyah olan 2001 içi koltukları falan çok iyidi telefon numaramı bıraktım ama daha bi geri dönüş olmadı.
beyazın yıllardır pesınde olanlar varr amca satmıyor
beyaz 320000 km lerde syahda beyazda satılık deıl
Siyahın sahibi ile yemek yedik ama yinede satmam dedi :D
msnden yazsana yavrum :D
Peugeot 106 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100919103
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
olm askerim ben bilmiyormusun :D http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-ae-olun.html