Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 87904620
bu vts den bilgisi olan varmıdır hani duruş güzel de geçmişi nasıldır gunlerdir aklımı kurcalıyo birazz
Printable View
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 12.750 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk - 87904620
bu vts den bilgisi olan varmıdır hani duruş güzel de geçmişi nasıldır gunlerdir aklımı kurcalıyo birazz
arkadaslar aracım satılıktır..1999 model klima,cift airbag,abs,elek. ayna.. .. .. ..
aracım 183.000 km deddir kesınlıkle uzulmemiş hava fıltresi dahi takılmamamıstır..
ilanı mevcuttur..kaza boya darbe yoktur..herseyi faal durumdadır aracımı esımın yüzünden satmaktayım..:DD
dusunen arkadaSLAR kesınlıkle aracı ınceleyıp gormeden fıyat konusunda bişi demesinler..aracım yaklasık olarak 29 aydır bendedir..üzmeden ve üzülmeden kullandım..
çok yorgunum konusmayı bırak yazmayıda beceremedim :D gereklilere gerekli bilgi pm ile verilecektir..
Yarın ankara'ya kuzenin düğüne gidiyorum bu aracıda gitmişken bakacam bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Peugeot 106 GTI 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 101466770
Sanirim bu arac daha once sorgulanmisti 13 kusura ilani vardi diye hatirliyorum, aracin sahibi sehir disinda okudugu ve durumu yetersiz oldugu icin arac az kullaniliyo yazilmisti, ama mertcan da aracin ostimde elfreni ile donup kesiciye sokuldugu ile ilgili gorduklerini aktarmisti.
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 101985048
toprak kabul etmez :D
101975716 ilan numarası arkadaslar.. unutmusum kusura bakmayınız.. araca ne fiyat istediysem bugune kadar hep verildi ama işin içine pazarlık sonu vade sokmaya calıstılar..benımde prensiplerim vardir pazarlık uzerıne pazarlık hayatta yapmam...
22,000-21000 isteyenlerın araclarından çok çok çok üstündür aracı forumda bılen goren ve pazarlık yapanlar vardı goruslerıne yazacaklardır..
fotolar n72 ıle cekılmıstır..dogal olarakta istenılen sekılde degıldır aracı yakından gorenler anlayacaktır zaten...suanda calısmayan hıcbır arızası bulunmayan nadir kalmıs araclardan bırısıdır...forumdan bir arkadasa kalır umarım ki aracımı sık sık burada gorurum :DD
sadece e46 m3 le takas olur bilginize m3 te komple orıjınal olma sartıyla..
arkadaslar yineliyim ki...
hava fıltresi dahi orijinaldir motorda oynama yoktur..
öyle bir sey beklemeyın dıye
101975716 acildir fiyat son oglu sondur :D
Hava filtresinin alt kısımı çamurlu bir yerdemi bekledi ? panelde total loğosu yok çamurluklar civataları sökülüp takılmış gibi işlem var , fanlar yeşil renge senmi boyadın yoksa çıkmamı alındı birde fan kafesleri yok sebebi varmı ? bu kanıya nerden vardım bilmiyorum belki tamponun komple boyanmış olmasından olabilir .aracın iç resimleri yok ?
müdür bu daha atarlı sanki
Peugeot 106 GTI 2001 Model 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 101858070
olmasada modelden kurtrıyo sankii
tamamen merakımdan soruyorum bazı gti ların kulelerin üzerinde sayılar yazıyor (önden bakınca sağda sarı, solda beyaz) bu hepsinde olması gerekirmi?
99 solda beyaz olması lasım
yasar nerdesın kardesım gelde senınle usta usta gezelım sol camurlukta kı boya yı ve cıvataların sokulup sokulmedıgını beraber duyalım olurmu hava fıltresının altında ne camuru varmıs onuda goster ayrıca total logosu dustu yada kayboldu dıye salak salak işlem var deme adamın asabını bozma fanları gerızekalının bırı boyamıs ıste bunda ne sorunu var adamlar arabayı pert edıp boyatıyo bu arabadan anlamayan insan da fanları boyamıs ve onunde kı sacma sapan plastık koruyucu yok ona takılıyor... arabanın temız olması boyasız kazasız bakımlı oldugumu daha onemlı total logosumu yada fanda kı boya mı kalbını kırdırtma guzel kardesım
o fotoyu gecenlerde bır arkadas ısrarla ıstedı bende tır soforuyum sabahın 8 ınde yoldan geldım telle cektım yaklasık 2 haftalık tozuyla pıslıgıyle o makıneyle o denli oluyor sana yorum yap dıyende olmadı alacak kısı yada arac hakkında bılgısı olanlar var zaten
gayet uyguna kazasiz degisensiz tiklamasi bile olmayan 98 model 106gti isteyen varsa
caglar : 535 dortyuzyirmiyedi 59 doksandort
telde detaylari verebilirim
alper 22,000 ıstemek yada ıstememek o senın bılecegın bısı kardesım sen zevkıne masraf yapmıs motorunu yapmıssın bunu fıyatına yansıtıyosun senın arabayı bana verseler ben 13,000 e almam benım arabayı sana versem belkı snde almazsın yanlıs anlama kotulemek degıl motoru oynanmıs aracla benım ısım olmaz..
zaten oyle olması gerekıyo olsaydın fab. oyle uretırdı(dusuncesındeyım)
(yanlıs anlama tamam )
arz talep meselesı kimi motoru yapılmıs ıster kimi orijinal..
bu araba yaklasık olarak 28 aydır felan bende yaptıgım masraf motor takozunu ve radyatorunu degıstırmek oldu kesınlıkle benı uzmedı..motoruda gayet saglıklı yag eksılme dıe bişi yok...aracı eşim kullanırken ön tamponunu çizdirmiş ve radyatör degişikligi yaperken ustanın dıkkatsızlıgı sonucu ii ce cizildi ve boyandı..
osman arabanın hr 523 olduğunu biliyorum.. arkadaş 21-22 bin istenen araçlardan çok çok üstün demiş ben o üstünlüğünü merak ettim ? bende 22 istiyorum arabama..benim arabamdan çok üstün yeri neresi ? arkadaş belki benim arabama demedi ama kimsenin arabasını da boklamayacak.