BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Peugeot 106 GTI 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 58239011
Bu arabadan 10 km öteye kaçınÖnden aşırı büyük kazası var
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69110577
Araç ayhan kardeşimin siteye yeni üye oldu görünce yazar detaylı bi şekilde
Peugeot Sport
@pitbull- taytay gayet iyi niyetle ilanda yazandan başka ne bildiğini sormuş, ilk serti sen yapmışsın. Ki ilan açıklamasına bakmadan yazdım vs. şekilde itiraf etmişsin bir de hala üste çıkmaya çalışıyorsun. İlana bakmadan çok değişeni var diye yazıyorsan, ilanı açan arkadaşa saygısızlık yapıyorsun bu 1. 2.si panel çamurluk sana göre fazladır, bana göre değildir insanlar bunu bilmez, ilanda yazılanın dışında farklı şeyler biliyorsun sanarlar, kanarlar. ***** piyasada düzanbaz denizde kum gibi. 3.sü yazdığım kişi 27 yaşında çocukluk vs. tanımlarıyla itham ediyorsun bu da çok ters olmuş.
Instagram: mutusgarage
35 EE 536 araç sahibi benim ARKADAŞIM
haribden bende merak ettim kimden duydun hatta bu arabayı piyasa gören duyan varmı onuda merak ettim ben ???? arabada bir kaput birde panel değişik yazdım hatta sana şöyle söyliyim arabanın kaputu orjinal sadece panel değişik saçma geliyo dimi oyüzden yazmadım araçda carbon kaput varken kasalı araca carpmış ve sadece panel deişmiş gel buyur misafir edeyim izmirde eger panel dışında başka biyeri değişik çıkarsa sana hediye etmeyeni cümle alemm s... ne ye dayanarak bu kadar rahat konuşuyosunuz anlamış deilim hondamı satıp 106 yı aldığım güne lanet olsun oros. piyasası gibi aq herkes kafasına göre yazıyo 6 ay önce sırf senin gibi ölücüler üyüzünden satmaktan vaz geçtim 12 olurmu 11 olurmu yok 5 liraya vereyim dicektim arayanlara bu araba 2,5 garajda yattı sonra ben aldım 1 yıldır bnde toplamda 3.5 yıl yapar hanii öncesiniii nerdenn biliyon nerde uydurdun haalaaa anlamış deilim bu araba ankadadan buraya gelen bitik kiraz deil arkadaşım bu benim arabam ayık ol boş boş muhabbet etme kendi bitik arabalarınla karştırma adamın asabını bozma
-- Japan center --
son bişey dahaa bu araba ankara yüzü görmedi bilee bnden önceki sahiplerinin telefonları mevcut 3. sahibiyim arabanın istersen arayalım hatta aratırrıyım ankaraya gitmişlermi gitmemişlermiii beraber öğrenelim
-- Japan center --
hacı abi ankaradan bir tane daha kiraz geldi geçen haftamı ondan önceki haftamı ne onunla karıştırıyo arkadaş gerek yok böyle polemiklere.... satıyım kurtulayım bida 106 camiasına girmicem yanlış anlama benii tayfun![]()
-- Japan center --
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)