sinan arabayı fabrikasyon aldım reklam filminden fırlamış gibi..işlerini bitirdim çok şükür her işlemi yapılan değişikliği fotoladım ama..bi fırsat bulup daha toparlayamadım resmleri en kısa zamanda paylaşıcam ama inş..
Masallah Alperim ici disi piril piril bi vts sahibi olmussun. Binmekte nasip oldu bize cok guzel Masallah. Bidahakine foto cekimide yapariz guzel olur.
Masallah Alperim ici disi piril piril bi vts sahibi olmussun. Binmekte nasip oldu bize cok guzel Masallah. Bidahakine foto cekimide yapariz guzel olur.
eyw kardeşim sağolasın.senınkinin yanında bizimki sönük kalır.Aracın çok çok düzgün allah öylede binmeyi nasip etsin..Herşey için çok sağol kardeşim..
Burak senide yazdım listeye bilgin olsun
Ama ben seni 1 gün önceden arayıp halledeceğim ,sen geliyorsun ben geldim deneyelim diyorsun öyle bir dünya yok ayar yapmam lazım 306 ayarı
Burak senide yazdım listeye bilgin olsun
Ama ben seni 1 gün önceden arayıp halledeceğim ,sen geliyorsun ben geldim deneyelim diyorsun öyle bir dünya yok ayar yapmam lazım 306 ayarı
tamam yaşar abi en iyisinden bi 306 ayarı yap abi hatta 406 ayarıda yapabilirsin sorun yok
havalar düzelsinde abi bende arkayaı topluyum biraz ondan sonra horozlar sahne alsın
tamam yaşar abi en iyisinden bi 306 ayarı yap abi hatta 406 ayarıda yapabilirsin sorun yok
havalar düzelsinde abi bende arkayaı topluyum biraz ondan sonra horozlar sahne alsın
Valla suki kime ne ayarı yapılacağını bilir, senin ismini vereceğim gerisine karışmam