Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 101046425 arac benım eskı aracım 20 ef 106 onden hafıf tıklaması var sag koltuk baya bı yıpranmıstı sewko bılır :D
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 13.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 101046425 arac benım eskı aracım 20 ef 106 onden hafıf tıklaması var sag koltuk baya bı yıpranmıstı sewko bılır :D
aynende motor yaptırdılarmı acaba...
Şükür Allah'a düzgün bi tane denk geldi sonunda :)))) darısı arayanlara, yılmayın ısrarla kovalayın ;)
:) gozumde canlandi koskoca mazi :) masALLAH guzel tatli araba fotolardan daha iyi
OBAN hadi bakalım hayırlısı Allah kaza bela vermesin :)
fatih yavaş gelin bi iş gelmesin aracın başına aman ha....
Sagolasin ümitim âmin insallah cümlemize :
Direksiyonda laz var sevko giderken otobüste cayır cayır uyudu :) ben uykusuzum Ankaraya girdik Yenice gece 12 gibi denizlideyiz insallah.
Aynen cihad kardesim sonunda bulduk şükür ;)
Araç benim eski aracım, 4 sene bindim. Kaput değişik, logo iptali vardı uğraşmadım yenisi aldım orjinal kaputunu da sattığım kişiye verdim, panel boyasız. Motorunda hiç bir sıkıntısı yoktu sattığımda tüm bakımlarını da yaptırmıştım. Koltukları da diriydi, sigara kullanmıyorum zaten. Araç düşünülebilinir, tabii bendeykenki durumunu göz önünde bulundurarak söylüyorum, ciddiyseniz gidip görürsünüz zaten.
Bu da sitedeki konusu, detaylı bilgi var zaten. Kaput, far/stop, CC jant hepsini ben yapmıştım.
http://www.techturkey.com/forum/otom...rom-izmit.html
Peugeot 106 GTI 1998 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 106345480
detaylı bilgisi olan varmı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 106699188
Denizlide ki aracı bilen varmıdır ?
OBAN kardeş güle güle bin kazasız belasız ..:)
araç hakkında bilginiz varmı peki
Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 105052663
Arkadaşlar acil araç hakkında bilgi lasım ..?
acil lasım arkadaşlar ..Yardımcı olacak arkadaş varmı?
bi tane boncuk garajda yatıyo .. araç hakkında bilgi istedik 3 5 masraf önemli değil ... aracı yüklemek için bi abimize bakıyoruz..
ama genede düşüncelerin için saol..
Tanıyan bilen var mı diye bi soralım dedik...
Hata mı ettik neyse..
Peugeot 106 GTI 1999 Model 25.250 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 106972573 bu kadar düşük kilometreli ilk defa gördüm
keşke sol kapı bantıda dursaymış