Tavsiyeni dikkate alacagim tesekkur ederim bilgi icin.
Printable View
Peugeot 106 GTI 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 106878638
Bu arac hakkinda bilgi alabilir miyim
yanlış hatırlıyosun 35 ee 532 mi sonu 534 mü neydi tavanında güneş yanığı vardı kaput yanlış pasta yüzğnden yanmış yarıya kadar siyah bantla kaplıydı siyah band (sözde kaput koruma taş lekesinden :) ) ayrıca ön panel kaput değişikti arabada kendim gidip inceledim izmirden buğra diye bi arkadaştaydı 14250 ye sattı diye biliyorum çünkü banada verdiği son fiyat oydu yanlışım varsa düzeltin saygılar.. :heyoo:
Bugranin eski araci degil ilandaki arac, ilandaki de izmirden ankaraya gitti hatta ben niyetleniyordum, burda kaza yapti onden sase ucunda islem vardi,klima ivir zivirina kadar calisiyordu, arkasi da ok gibiydi. Ayrica bugranin araci 16.250 ye ankaraya gitti orda da alan kisi iyi bir rakama arkadasina satmis tekrardan.
kardeşim o araba 06 plaka yaptılar çocuk facebookta ekli bende konustuk hatta buğra o arabayı 14250 ye sattı istersen ara sor sattığı cocuğunda adı serdar oda arkadası çağrıya sattı burdan gittiğinde kmsi 101000 di 5 ayda orda 150 bin oldu bi araştır istersen...:heyoo:
http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
anladın sen onu ...D:D:D
Niyet ettim Allahım bugün yarın 206 cc jant lastik bulmaya :)
Insan 20.000tl gozden cikarttiginda cok secici oluyor yarin bu araca bakacagim allah izin verirse . Detayli bilgisi olan var midir ??
Peugeot 106 GTI 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105960495
Birde izmirdeki arac var dusundugum ;
Peugeot 106 GTI 1997 Model 21.106 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 103202759
beyaz kapora almış yarın satışı verecekmiş öyle dedi takas teklif etmiştim bugün
meshur arnavut ciğeri güzel yürüyordu stp ep3 ile
Beyaz olan Arnavut cigeri. Eski DD.
Arabayi alici gozuyle sipahioglu kardeslerdeyken incelemistim.
Cok duzgun bi 106dir.
Sipahioglu doldurdu arabayi crm suat yapti herseyini. Kondisyonu gayet iyidi.
Izmirdede iyi baktilar arabaya. Cok gazlamadilar zaten.
Baski yeni degisti baski bitmisti izmirdeyken.
Ben almadim cunku tek arabam olacagindan gundelik kullanamazdim.
Fakat binek bi aracim olsaydi garajimda yatiyor olurdu kesin.
bordo olan ac6310 gibi net olmamakla birlikte.
Eger oysa motoru cok oynandi. Doldur-bosalt yapildi.
Istanbulda emredeyken binmistim doluydu o zaman guzeldi.
Kaporta olarak bilgim yok ama duydugum degiseni olmadigi.
Beyaz mi, bordo mu dersen;
Kesinlikle beyaz derim.
1. mesajında orjinal 106 diyorsun,2.mesajında önden kazalıydı diyorsun araç şu an bursada tanıdıgımız birinde mesut da kazalı oldugunu veya böyle birşey oldugunu söyledinizmi aracı alırken ? yani bilgisi varmı ?
Bilgisi varsa orjinal oldugunu yazıp böyle satmaya çalışıyorsa sıkıntı , umarım düzgün mantıklı bir cevap yazarsınız .
............ :)
206 cc jant lastik lazım güncel :D
entresan işler bunlar :)