aynen okan, bu araç alibeyköydeydi TM plaka ve siyah olarak tünelde denemiştik, arkadaş selam vermeden tünelden ayrıldı gittiçıkmacı efe deydi orda sarıya boyandığını biliyorum. şu haliylede bizim bu taraflardan geçiyor sahibi genç bir arkadaş 20 ler istiyordu etmeyeceğini kendide anlamış
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Gençler abiler kardeşlerim NG için iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim sağolun.
Aracın ilanı yok telefonda yada mesaj yolu ile değil araç başında konuşabiliriz,reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Saygılar ...
Eski resimlerini görünce içim gitti o kadar çamuru nasıl durdurmuşlar araçda![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
:kazasız belasız kardeşim allah güle güle kullanmak nasip etsin....ercü dededen almıştı bende kısa bir süre sonrada zar zor ercüden almıştım.....kazasız cezasız
![]()
evet benim abi mesut......bizim iş olmadı kardeşim adamlarla anlaşamadık,,,laf ağızdan bir kere cıkar satılık yada satılık değil...bunların elinde mal var satalımmı satmayalımmı muhabbeti hep.....![]()
kısmet abi bulursun artık bi tane boyasız![]()
Temiz güzel hatasız 106 aranmaktadır...gercekten temiz sarı beyaz ilk tercih....fiatta anlaşma muhakkak sağlanır.teşekkürler herkeze
O istanbuldan gelen bf plakalı arac yani kocaeliden okan depenin aldığı ve topladığı arac...satmıyorlar o aracı şuan öyle deniliyor
öyle olucak mami makinen abi.....en doğrusuda o zaten....araba yok olanada gidiyoruz parada anlaşıyoruz amam aaaaaaa ben satmaktan vaz gectim hemen r olayı...kısmet abi sarıda baktık ama bakalım kısmet artık
boyasız 106mı olur yaf boya temizlikdir.değişensizini buldunuzda boyasız arıyonuz:d bu birazda ... buldunda kıllısını arıyona benziyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)