Ng yi satmamim tek sebebi arabayi doldurmaya kiyamadim .. O yuzden 97 aldim bi tane onu doldurcam yoksa ng 106 satilacak araba degil ..
Printable View
Ng yi satmamim tek sebebi arabayi doldurmaya kiyamadim .. O yuzden 97 aldim bi tane onu doldurcam yoksa ng 106 satilacak araba degil ..
canın sağolsun :(
Mesut abinin zeytin gride güzeldi
çok haklisin abi.siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bence 2 tane 106 alicaksin biri 97 98 citali en bos olani.bunu yukliceksin gazlicaksin kafana gore.bitanade 2000 2001 alicaksin tam dolu olcak orjinal bineceksin.ama ikiside beyaz olcak tabiki :) tek hayalim bu valla :D
parasını verir nerede ne araba varsa hakkını verir alırız.....sen meraketme para bende mal onlarda kimin işine gelirse anlaşırız
harbıden merak ettım nıye acmadın telefonları yada nıye dönüş yapmadın takası sen ıstedın bu arada fıltreden de bahsetmıyorum sana hıc farkındaysan hanı bı söz vermıstın ya
sözümü unutmadım aklımda sadece takası ozaman senin cevrenden bi arkadaşın uygun bulmadı girme bana güven dedi o lay budur
emın ol ıyki etmemişsinde benim çevremde o kadar .... varmıymış ya vay be neyse telefona çıkıp yok etmyelım desen daha ıyı olurdu ama kac kere aradım 5 dakka 10 dakka dedın tahmın edyorum 4 5 ay oldu :D neyse bulursun ınsallah ıstedıgın gıbı bı araba
kısmet burdan buluruz bulamayız nasip dicez beklicez
Peugeot 106 GTI 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 64218355
bir arkadasa düşünüyoruz bilgisi olan var mıdır dostlar .
eğer yanlışım yoksa yeni gelmiş istanbula bu araba büyük ihtimalle..
ozaman tesisatsz falan 15,500 gibi bir rakama veriyodu eski sahibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59/pasif-ilan/