aynı fikirdeyim başkan :icon_tup:
Printable View
burdan arabamı düşünen varsa fiyata takılmasınlar ciddi alıcıyla pazarlık yaparız orta yolu buluruz
Peugeot 106 GTI 2001 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 69863471 arkadaşlar bu arac hakkında düşünceleriniz nelerdir ???
Peugeot 106 GTI 1997 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 71078891 sizce bu nasıl arkadaşlar ???
evet araç bora olcayın eski aracı, ben ondan aldım motoru şanzumanı sıfırladım yürür açısından sıkıntısı yok ciğerli oldu, daha önce önden kaza geçirmiş toplanmış kaporta ayarı yapmamışlar ben de yaptırmadım daha doğrusu ilgilenemedim, bebek gibi bir araba diyemem ama parasına göre düzgün bir 106 ya binmek isteyen alsın derim, zaten techte aktif biri olduğum halde burda ilan açmadım, olumsuz muhabbetlerde bulunmak istemiyorum, telefonda sorana da bu şekilde söylüyorum zaten, kötü bir araç değil ama orjinal de değil, alan arkamdan küfretmez ona eminim. saygılar.
can kardeşim kardeşim bakmış derken internet üzerinden bakmış aracına aracı detaylı incemeledim bile kazası boyası ne alemde bu renk istedigi için senin aracına bakmış detayın pm olarak atarsan sevinirim ...
kazasını boyasını motorunu bilmem ama biraz kozmatikle bişeylere benzer gibi