Tamam Hocam teşekkür ettim yarın rahatsız ederim (:.
İlanda Çankaya diyo ama resimler K.ören de çekilmiş. Ben de hiç görmedim bu aracı buralarda. Bilginize.
Printable View
206 RC / Kirmizi ..
Arkadaslar bu arac hakkinda bilgisi olan ?
106 GTI / Antalya
bir de bu araba arkadaslar ..
Peugeot 106 GTI 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk araç hakkında bilgisi olanlar.....
Citroën Saxo 1.6 VTS 2001 Model 15.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk bi arkadaşıma bakıyoruz detaylı bilgi verebilecek varmıdır???
Acil sorgulamam lazım daha önce sorgulandıysa kusura bakmayın
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varsa pm veya burdan bilgi verebilirse sevinirim ACİLdir!!!
şimdiden teşekkürler
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk
Peugeot 106 GTI 1997 Model 13.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
Megafotoda dikkatli bakınca sağ arka teker düz değil sağa doğru bakıyor gibi geldi bana ama, resim yanıltıyor olabilir :icon_tup:
Peugeot 106 GTI 2001 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk eski trabzon aracıdır detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bilen varmıdır arkadaslar. ?
[QUOTE=ycLbLgn;2270923]bu araba burdurdan giden araç sanırım bulaşmayın derim :)[/QUOT
araçın durumu nslsdı burdurdakinin
34 um 1196 106gti lacıvert renk 99 model sunroof lu arac hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar stock halde cok ıyı yuruyo dedıler bı sormak ıstedım aracın ılanı yoktur bılen varsa bılgı almak ıstedım ;)
Peugeot 306 GTI 1999 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk
Şu aracı tanıyan bilen arkadaş varmı?
bundan yaklaşık 1 yıl önce 18binden ilanı kafadan 6 7 ay kadar kaldı.daha sonra alan arkadaşlar tabi sattıysa 15 gibi bir fiyat istiyorlardı.2 buçuk yıldırda araba bu şekil durmakta basıklıgı olsun jantı olsun..galiba sağ ön çamurluk gibi bişeyler demişlerdi ama şu anda nedir bilmiyorum.rengi on numara:icon_tup:
bir dostumuzun eski aracı o zmanlar iyiydi yürürü falan tek sıkıntısı döşemeleri yırtıktı
rs bakınırken aklıma geldi vts bakayım dedim.bu gözüme çarptı.varmıdır bilgisi olan?
Citroën Saxo 1.6 VTS 2002 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
buldum önceki sayfadaki konusunu ama bir açıklama gelmemiş.
yokmudur bilen eden?
linki yenileyim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2262204/detay/
bu da diğer ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8408933/detay/
evet club peugeot'dan olan Şahan :) 106 ve 306.. Bu arada lütfen pastel mavi değil indigo mavi :) kardeşim benim eski arabam, ön sağ çamurluk ve kaput değişmiş ama önden ciddi bir kazası yok..bindiğim en temiz fransızlardan biri..gidişi güzel içinde tık ses yok..bana sorarsan şu anda sahibi olan Erdem'in istediği paralara alınmaz. Satamazsın çünkü..kilometre filan orjinal..yedek anahtarını filan herşeyini verdim ona..
@ brkkksln
sattın fıstık gibi arabanı şimdi ara dur
evet o paralara alınmaz malesef.bakalım kısmet olursa yakın zamanda bakcam araca.fiyatta anlaşırsak alırım yoksa yapacak bişi yok.indigo aklıma gelmedi pastel diyiverdim kusura bakma :)
sorma valla kaldık malak gibi :D ben sattım sonra iyi bakmadılar sanırım yeşile oda satmış bi kaç ay kullanıp.artık nedir ne değildir bilmiyorum tam...
İyi arabayı elden çıkardın mı iflah olmuyor. :)
Peugeot / 106 / GTI / peugeot 106 gtı s16 sahibinden.com'da bu aracı bilen tanıyan var mı ?