plakası kapalı veya plakası olmayan araçlar hep şüphe uyandırıyo bende nedense...
Printable View
plakası kapalı veya plakası olmayan araçlar hep şüphe uyandırıyo bende nedense...
Bugün güngören bagcılar san sit de 306 jantlı sarı 106 gti gördüm sahibini tanıyan varmı ?
Araba alacak arkadaşlar beyaz bir araç var gebzede yada tuzlada 98 model boş bırakmayın benden bir tavsiye :)
Ben aracı satarken plakalarını kapatmıştım resimler daha güzel çıksın diye art niyetli olmamak lazım görmeden yargılamayalım,ünlü düşünür biri ,insanlardaki ön yargıyı kırmak atomu parçalamakdan daha zor .
Senin için değil genel konuşmuş adam sen üstüne alınma sakın :D :D
Abi bana yanlış geliyor şüphe uyandırıyor yani :) Herkesin düşüncesi farklıdır tabi bende kesin bişey vardır demiyorum sadece şüpheyle bakıyorum :)
bhj34 sahibi 15 gün önce talihsiz birolay sonucu aramızdan ayrılmıs bulunmaktadır arkadaslar sole solıyım aracı alıcak arkadaslar dusunmesın alsın herseyıyle dort drtluk aarabaa eskı sahıbı olarak yardımcı olmya calısırım saygılar..
Peugeot 306 GTI 1998 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Peugeot 306 GTI 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
bu araclar hakkında bılgısı olan warmı arkdslar.. tşkler..
selam arkadaşlar bu aracı biliyormusunuz
almaya kalkarsanız söylediklerinin çoğu yalandır kesin
arabasına güvenen kendi resmini koyar gidip başkalarından fotoğraf çalıp koymaz
Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
ewet bende anlamadım foto kimin....peki
başkada görmüştüm devamlı oluyor
adam jant satıyor bakıyom benim arabanın resmini koyuyor.
bi kaç kez denk geldim
alın bide burdan yakın
Citroen üretimi 14 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 550 TL Sahibinden satılık ikinci el
o bu degil de chucky'den ben de istiyorum :)
kelebek camına ilk isim ben yazdırmadım
chucky bende var sadece ;)
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk pazarlık aşamasındayım bilen varsa aracı yorum bklyrm...
sinan sen bilmiyormusun aracı
yeni toplanmışa benziyor
walla sinan bana roz gibi geldi ama yeni toplanmışa benziyorrr gibi sende bilemediysen kimse bilmez bu aracı.... okana sordum oda bilemedi çıkar kokusu bakalım
Sarı ROZ ise gökilerdeydi en son o ise detaylı bilgi verir .