Adamın hammaddesisin Sen Alper Tunga =)
Printable View
sana nasıl ulaşabilirim ?
48 ub 798 plakalı araç hakkında bilgisi olanlar ?
Peugeot 106 GTI 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 68162167
Arkadaşlar sorgulamalarda plakayıda yazalım ki google aramalarında indexlenip kolayca o araç hakkında bilgi sahibi olmamızı saglayalım . Bu sayede googleye plaka yazdıgımız zaman direk bilgisi gelir aradıgımız aracın . Yukarıdakini örnek sorgulama olarak yazıyorum . Teşekkürler
Peugeot 106 GTI 1998 Model 15.750 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 72553290
sahibini tanımam etmem ama fena durmuyo.belki 106 arayan arkadaşlara faydalı olabilir.
valla bende bilmiyorum bu arabayı hiç görmedim ankarada.ama boyasızsa sahibinin dediği gibi alınır gibime geliyor.
arabanın hatları duzgun duruyor ama direksiyona bakılırsa km baya bır dusurulmus gibi
ben adamı aradım artık kac kısı arayıp aynı konusmayı yaptı ıse ıstersen ses kaydı yap dedı dedıgım aksı bırsey cıkarsa aracı ne dersen o fıyata verıcem dedı ve tavanda bıraz bıde kaputun ucunda gunes yanıgı varmıs dedıgıne gore cok ıddalı bır konusma yaptı yakın olan arkadaslar varsa bence bır baksın baktırsın
ahahaha şuan çok güldüm ya,arabamın 2. sahibi beni aradı :D arabam için ağır kazalar saydı 13 vereyim dedi ben ıyıce dınledıkten sonra isim neydi dedim ali abi benim adım dedi :D ama guzel kardeşim arabanın 2. sahıbı çok yakın arkadasım onu geçtim ilk sahıbıde arkadasım ve bu araba hıc alı adında bırıne geçmedi diyince yuzume telefonu kapattı :D