:icon_tup:
Mustafacan Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Printable View
:icon_tup:
Mustafacan Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Abiler bilen varsa yardımcı olurmusunuz bu aracı kısmetse alıcam detaylı bilgi verirmisiniz
Peugeot / 106 / GTI / ACİL.. STOCK GTİ.. ORJ. FULL+FULL sahibinden.com'da - 72228876
Bu nasıl bir arac bilen varmı geçmişini falan kaput uzatma olayı kafamı karıstırdıı
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 72678880
aracın eski sahibi harun görürse yazar bilgilendirmek iin...
okan werdinizmi aracıı....
temiz araç ENES'lede konuşmuştuk bi ara oda çok güzel temiz demişti hakkıdır 17-18 ..
burak hafta sonu hava guzel olursa deneyelim ordan gebzeye gecerim,duruma gore normale donersem iyi,olmadi adapazarina kadar devam, sabah eve donerim :) bak duymadim demeyin sonra DD baya bir mola verdi :D alper kac boy olsun ona gore geleyim :D
hafta sonu hava güzel olursa olay var olayyy dananın kuyrugu kopacak hacılar :hahaha:
cumartesi ***** yerde buluşuyoruz ordan yol musait olunca bizim tarafa dogru sıkıyoruz..oki? şimdiden bilgisi olsun herkesin..sonradan yok ben duymadım yok ben görmedim olmasın :D
Yaşar nolur çok gecme beni en fazla 2 boy istiyorum fazlası haramdır caiz değildir ona göre :D
yaşar sen bu gece istihareye yat bence daha net çıkar sonuç.. Yeşil görürsen senin için hayırlı olacak demek siyahımsı GRİMSİ RENKLER görürsen senin için hiç iyi şeyler olmayacak anlamına gelir bu :D :D :icon_tup: