Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı
Her zaman saygımı korudum bu forumda bu konu altında ama artık bir yere kadar ,yavşaklığın dansözlüğün gereği yok adamlığınızı bilin amk . Kul hakkı yemeyin Allah belanızı verir sonra . Bu kaçıncı kulağıma kadar gelen muhabbetler dedikodular ,elimizden geldiğince dürüst satalım diyoruz siz yavşaklıktan başka bir *** yapmıyorsunuz . Bu kadar da olmaz arkadaş ya bir insanın ekmeğine rızkına bu kadar mı taş koyulur ,Yok o araba için sivasa gidilmez ,o araba boktan o araba pert o araba işe yaramaz . Lan ben zaten bebek ya da çiçek dedim mi arabama ? Bu zamana kadar arayanlar çıksın yazsın şuraya ,sağındaki solundaki çiziğine kadar fotograf çektim yolladm amk bu mu sizin insanlığınız ? Şase numarası istediniz yolladım ,motoru çek dediniz yolladım ,koltukları çek yolla dediniz yolladım saat kaç olursa işim gücüm var mı umursamadan,değişen parçasını boyalı yerlerini yapılacak masrafları sölüyorum ben zaten tüm arayanlara ben dürüstüm de siz neden böyle karı gibi dedikodu yapıyorsunuz ? Bir kere gelip bakan oldu şimdiye kadar o zamanda aynı muhabbetler dönüyordu şimdi de ,ben 13 liralık arabaya 20 lira isteyipte burda dedikodu çıkartmıyorum zaten,edeceği fiyatı sölüyorum . 9-10 lira yazsam köpek gibi gelir alırsınız bu arabayı Allahın mezarcıları ,nerden ne şekilde kar ederim diye kişiliğinizi karakterinizi kaybetmişsiniz resmen .
Gerçi siz de bu forumda birbirinize kanka yazıyorsunuz,benimle telefonda konuşunca birbirinizin arkasından yuvarlıyorsunuz onun arabası şöyle böyle diye . Ne kişiliksiz adamlarmışsınız amk .
Benim arabamın tavanında boya yok,sağ çamurluk ve kabut değişik sağ kapıda onarım var ,sol çamurluğun peugeot amblemi duruyor . Panelin orjinal boyası üstünde zeytin gri değil normal gri renginde fabrika çıkışı böyle siz mükemmel 106'cısınız ya bilirsiniz . .Motorunda yağ yakma yok ,yürürü ok gibi sağa sola yalpalamadan yürüyor ,koltuktaki yırtığa kadar sölüyorum yine yaranamıyorum amk ,ne kadar iyilik edersem o kadar bu tür şeyler başıma geldi . .
Gelin arabayı 10 liraya veriyorum hadi ,o araba için gidilmez diyenler 10 lira arabam gelmezseniz daha da şerefsizsiniz gelin görüşelim sivasta . Ne ayıp ne yazık günah biliyorsunuz .Herkesin ağzında aynı laf ''o araba için iyi şeyler söylemiyorlar yaaaa.'' kim söylemiyor ?? ''ben görmedim bakmadım ama sölüyorlar işteee.''
böyle böyle ilerliyorsunuz işte