Tanışıp kanka olmadın mı lan hala :D
Printable View
ben atayım msj 24 vites bisikletim var deneyelim mi 4. viteste basıcam ben diye :D :D :D
biliyorum arabayı yaa, önden vurdular da mı düzelttiler yoksa insaflı taraflarına mı denk geldi ? :D :D
oooffff offf :D
valla ben görcektim yemin ederim üstüne sürer vururdum arabaya :D durdurup neyin kafasını yaşıyon birader hem yapmışın bide pişkin pişkin geziyon bu arabayla desenize :D
aynen öyle benide günde 15 kişi arıyor sürekli bozuyorum tüp takılırmı diye arayan var ya kardeşim 13 14 liraya gti dolu onlardan al tüp tak diyorum insanlar ilginç
bence dememelisin ilandan alıntı yaptım bak :D
vites topuzu modifiyeli topuzdur aracda ayrıca motorda yapılanlar kesici iptali yani her viteste devri tamamlama özeligi vardır titanyum kollar ve gti power yatakları kulanılmıstır pistonlar proxy dir sıkıntısız üfleme yag yakma hararet gibi sıkıntıları yoktur
hahahahaha :D
he bide şu tüp takma muhabbeti var, bu arabayı aile arabası sanıyolar galiba ? benzinle yürütemiyosan neden alıyosun ki bu arabaları.. Madem benzin yetiştiremicen git şahin doğan al yani..
beni sadece 1 kişi aradı :D
Abi günde hiç aramıyorsa 4-5 kişi garanti arıyor 10 tane msj geliyor hepsi boş muhabbet yapıyor bilgi almaya çalışıyor yada saçmalıyor ihtiyacım olmasa yeminle kaldırıcam ilanını burda çocukluk arkadaşım var ona verme durumum var kredisi olursa elin apaçisiyle uğraçıcağıma arkadaşa fiyatta güzellik yapar veririm canım istedimi de binerim :D
Vay be arabaya bak rezilliğin son perdesi :D
en güzeli tanıdığın birine vermen..canın istediğinde de binersin hem :)
al sana mesaj :D
[IMG]http://www.resimyukle.com.tr/view/7702/ilan_1.JPG[/IMG]
hhahahhaha :D bende msj atcam eve gideyimde :D
allahını seven 20 lira benzin alıp yaksın şu arabayı yaa gördükçe içim kalkıyo
eskişehirde yol yokmuş, kalkacak adam yokmuş bak hele yaaaaa :)
bunu da alan olucaktır ama :D