Valla kimse kimsenin parasına yada malına ortak değil sanırım.. :)
O nedenle konu Yaşar değil , başka biri de olsa bu 8 e aldı 15e sattı / satamadı bunlar ayıp şeyler bence , yaşınızı başınızı almış kişilersiniz.
Printable View
Peugeot 106 GTI 2000 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 74940611
İlandaki araç hakkında bilgisi olan varmı ?.. Yarın arıcam, aramadan önce belki tanıyan eden vardır
Birde bu var beyler
Peugeot 106 GTI 1997 Model 15.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 74532154
yardımcı olursanız sevinirim.
Tamirci olmuşsun ama adam olamamışsın delikanlı,senin güddügün koyun kadar benim parmakladıgım çoban var,klavyenin başında lan lun havada uçuyor memleket ters yoksa senide havaya atar aşağıya inmeni beklemezdim neyse sıkıntı yok yarın dükkanına geliriz yüz yüze konuşuruz kısmet bu işler sen yaz dikim kadar beyninle burası biliyorsun klavye vadisi .
Senin o dükkandaki bütün tamir takımını bir tarafına sokarım içinde ayar yaparım GENÇ ...
Birilerine bir laf söylediğin zaman arkasını getirmen lazım yoksa etek giymişden beter olursun o manada üstü kapalı eleştirmeyeceksin delikanlı olup isim vereceksin burası tech turkey kaşarlığa yer yok,sen ne demek istedigimi anlamışsındır kardeşim ;)
Ben şimdi gidiyorum sen yaz oran buran yiyorsa sabah görüşürüz ,halen benim sorduklarıma cevap veremedin zeka fakiri genç .
Yerim belli gelmezsen .... Senin okadar açık ve net
Ortalık karışmış sakın olalım.Gerek yok böyle şeylere Lütfen.. :)
son yorumumu yaptım dahasına gerek yk
Yaşar bey ben genel konuştuğumu belirttim zaten burda tartışmanin bir manası yok.öyle etek giymis vs gibi tabirler kullanmak sizin kelime dağarcığınızın ne kadar kısıtlı olup,sataşmaktan başka bir işe yaramadığını gösteriyor zaten
akif ordan ne kadar geniş gider yapıyon sen böyle.nede olsa gelemez hesabı.
terbiyesizlik yapma konuştuğun kelimelere dikkat et uslübunu bozma
AKTİF ,contalı şanzımanlı 106 ne zmandan beri stock oldu.Sağda solda işi bilmeyelerle deneyip kendini tribe sokmaya gerek yok hiç.Bilirsin bu işler lafla yürümüyor.yaşar abi demiş sana sercanla dene demiş.denesene onla.Sen nerelisin bilmiyormda istanbulda DD var oda stock onunla bi denesene görelim senin aslanı.Yaşar abiyede çok atarlanmışsın. O koltuguna oturup klavyendeki tuslarını kullanıp tanımadıgın ınsana gider yapmayı bi kenarı bırak istersen.Saygı gösterki saygı göresin.Yaşını bil çabuk yaşlanırsın,Fazlada sıkıntı yapma kaş'ların dökülür.