User Tag List

Sayfa 346/743 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
14117 sonuçtan 6.556 ile 6.574 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

akif252
    Misafir
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi benide alırken korkuttular 1 gün azlar 1 hafta sanayide takılırsın dediler 106 yı alıyorsan kenarda 2 lira paran bulunsun dediler 2 senede o kadar harcamadım araba cok ezilmemişse hiçbirşey olmaz

17/63 olduğuna eminmisin abi 16/63 oem sanzıman zaten 106 larda birde 17/64 var bu hangi arabanın bilmiyorumda 16/63ten cok cok az uzun yüksek devirde 5-6kmh farkediyor
    17 64 dür tam hatırlamıyorum bu aynaları ucuz diye takıyolar yoksa bi işe yaradıgı yok 7 binde vites atıyordum 3.500 dd düşüyordu 14\ 60 ı takınca 7 binde vites atıyorum 5.500lere düşüyor şuan çok canlı ..

şuan.. ince conta gazkelebegi işleme..tayming ayarı..14\60 ve araç hafifletme var aşırı memnunum yakın zamandada kapak taşlama prt poliş ve yazılım bu işlemlere göre yapıcam..kısmet tabi satmazsam ..

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ucuz 106 alana ilk dedigim kelime

ilk önce kendine bi don al diyorum....
    gariban 106 gti....

akif252
    Misafir
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ucuz 106 alana ilk dedigim kelime

ilk önce kendine bi don al diyorum....
    pahalısını alıpda cesedni çıkaranda çok var piyasada her pahalı arabada bi işe yaricak diye bişi yok tamamen şans işi parası ve araba bilgisi olmayan zaten binemez en fazla binicegi bi sezon sonra sahibinde ilana devam

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akif abi senin makinenin specleri neler?

akif252
    Misafir
    ince conta tayming 14\60 deneyelim bi ara senle ..

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim eski aracim motoru saat gibi aklina gelebilicek butun herseyi sorunsz sikintiSz yeni degistirmistim ben herseyini yine arac bizde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbişi olmasa sıkardık öylesinede Eskişehire dönüyorum ben.
    Babama derim onla kalkarsın

akif252
    Misafir
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbişi olmasa sıkardık öylesinede Eskişehire dönüyorum ben.
    Babama derim onla kalkarsın
    gelince haberleşiriz nedemek babanla kalkarız ama agırdır o güç kaybı olur arabanda ))

sen gelde sıkarız bi ara sizin orda enson sarı vts ile denedim ali cecenin 14\60 vardı ondada ii yürüyo arabası ama ..... )

2 vitesde bastık 4 vitesde braktık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam haberleşiriz basmaya kıyamıyorum zaten yavaş yavaş sürüyorum
    Nisanda falan gelince haberleşiriz havalar açsın bu sene götürmicem yatsın makine

akif252
    Misafir
    Alıntı mstfcn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam haberleşiriz basmaya kıyamıyorum zaten yavaş yavaş sürüyorum
    Nisanda falan gelince haberleşiriz havalar açsın bu sene götürmicem yatsın makine
    ok inşllah..

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelince haberleşiriz nedemek babanla kalkarız ama agırdır o güç kaybı olur arabanda ))

sen gelde sıkarız bi ara sizin orda enson sarı vts ile denedim ali cecenin 14\60 vardı ondada ii yürüyo arabası ama ..... )

2 vitesde bastık 4 vitesde braktık..
    Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.

oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .

Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı nasıl kullandığınızı biliyorsunuz sizden önceki sahiplerininde nasıl kullandıgını az çok tahmin ediyoruz biliyoruz bunda hepimiz hem fikiriz her alan gazladı.Sen ben biz bakıyoruz arabamıza ama bizden öncekiler ne kadar baktı orası muamma oldugu için hep bir soru işareti var bir sıkıntı olucakmı acaba diye
    Kanka ilk sahibi amcadan geldi bana bu araba doktormuş kendileri ağustosta siteden br arkadaş aldı 1ay onda kaldı, 1 ay swordda kaldı sonra bana geçti. ilk alan arkadaş bir yağ su değişimi yapmış, sword zaten benim için aldı o ellemedi, ben aldığımdan beri eksiklerini giderdim. haa doktor amcadan aldık gazlamamış zorlamamış ama çok bakmamışta. yani ceremesini biraz çektirdi.

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasanın kulaktan kulağa giden sanayiden çıkamazsın lafı yüzünden psikolojik olarak çekingenlik var sende. Gazla gitsin bişi olmaz.
    Ya tabi doğru diyorsun bide arabayı gören ustalar ellerini avuşturmasa
    şaka bi yanada artık bu konuşmalardan sonra daha rahat sürerim herhalde bu konuyu seviyorum araç sorgulamaktan ziyade bilgilerde paylaşılıyor. bide şu torpidonun içinden gelen sesi çözebilsem

Sağ airbagın sanki altında bi mekanizma var elektrik motoru sesi çıkarıyor, kalorifer motoru demeyin, kalorifer kapalıyken yapıyor sanki böyle içeride vantilatör varda pervane dönerken bi yere tır tır tır sürtüyor arada bir yağsız kalmış elektrik motoru gibi gıyk gıyk ses çıkarıyor. eskiden arada bir çıkıyordu şimdi sürekli çıkmaya başladı. acaba o kısımda devirdaim, benzin pompası vs vs bişiy varmı ustaya sordum orda kalorifer motorundan başka bişiy yoktur dedi ama bilen varmıdır başına gelen????

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzun lafın kısası gti alırken kenarda paranız olsun iibir ustanız olsun dıl dıbız adamlardanda araba almayın....ha bu demek değil 18 liraya alıcan arabaya masraf etmiceksin .. ölebi edersinki )) şuan herşeyim sıfır kafam rahat sadece bikaç boya işim kaldı sonra satıcam arabamı.hanımla iice birbirimze girer olduk çok ilgileniyorsun aarabanla diye. )
    Aynı olaydan dolayı benım 5 senelik ilişkim bitti..sırf 106 sevgimden dolayı..

Ama allaha şükür 1 sene sonrasında barıştık yine..

Tabi dayanamadım yine aldım,yapacak bişey yok vaz gecemiyorum.

Ne yardan geçiliyor nede serden hesabı..

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide şu torpidonun içinden gelen sesi çözebilsem
    Sağ airbagın sanki altında bi mekanizma var elektrik motoru sesi çıkarıyor, kalorifer motoru demeyin, kalorifer kapalıyken yapıyor sanki böyle içeride vantilatör varda pervane dönerken bi yere tır tır tır sürtüyor arada bir yağsız kalmış elektrik motoru gibi gıyk gıyk ses çıkarıyor. eskiden arada bir çıkıyordu şimdi sürekli çıkmaya başladı. acaba o kısımda devirdaim, benzin pompası vs vs bişiy varmı ustaya sordum orda kalorifer motorundan başka bişiy yoktur dedi ama bilen varmıdır başına gelen????
    Pm attım kardeşim..

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabamı satıyorum dedim 4 gün durdu ilanı tech te sahibindendede 3 gün 17.250 yazmıştım 16.500'e komşum aldı direk aracın ederi neyse o fiyata koyarım isteyen alır mantığındayım ben temiz olduğu ve bakımlı olduğu sürece tabiki ek koşullarda mevcut kaza ciddiyeti gibi
    baskan biz 18 leri de gorduk zamanında vermedik yine de vermezdik arabamıza her zaman guveniyoruz,piyasadaki ücra köşelerde yatan bilinmeyen bi arac degil zaten ama şu zamansız gereken para varya insanın butun hesaplarını bozuyo ,Allah kimseyi malını satmak zorunda bırakmasın baska bsey demiyorum,hayırlısı ..

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah sercan'ın arabası ile deneseydin daha sağlıklı sonuç çıkardı. Çeçen'in arabasını dogan bile geçiyordu.

oda 2 de sıkar 3 de bırakırdı .

Birde bu sürekli 106 alıp satanlardan araba almayacaksın demişsin isim verseydin bizde bilseydik burda bir sürü 106 alan satan var kimin esnaf kimin kaşar oldugunu bilirdik en azından .
    yaw yaşar emmim sana demıyor ya heralde hemen nıye bozuk atıon
    senı ben biliyorum başkasını boşver

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskan biz 18 leri de gorduk zamanında vermedik yine de vermezdik arabamıza her zaman guveniyoruz,piyasadaki ücra köşelerde yatan bilinmeyen bi arac degil zaten ama şu zamansız gereken para varya insanın butun hesaplarını bozuyo ,Allah kimseyi malını satmak zorunda bırakmasın baska bsey demiyorum,hayırlısı ..
    Amin kardesim sknti o zaten ihtiyacin oldumu oluculer ilgileniyor sadece
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw yaşar emmim sana demıyor ya heralde hemen nıye bozuk atıon
    senı ben biliyorum başkasını boşver
    Bana zaten diyemezde kime diyor onu bilelim ,*** at izi kalsın olmasın kime deniyorsa söylesinler,sadece o değil çeçen ile denedim 2 de bastık 4 de bitti yazmış o entresan,yav kardeşim araban çok iyi gidiyor olabilir ama sen yürüyen bir arabaya denk gelmemişsin,çeçen ile deneyene kadar sercan ile deneseydi ne olacagını anlardın,cevaplar kastı beni,sadece o değil aracı aldığında değişmedigi parça kalmamış nerdeyse,sonra eski sahibine laf söylemiş,arabayı görmedenmi aldın yada zorlamı aldın? görerek aldın ucuz aldın,eee sorun nerde,neden laf ediyorsun ? eski sahibi bunu takmış vs vs vs vs gerek yok üstadım böyle şeylere.

Birde bu AC plakalı aracı sorgulayan kimdi bilen varmı ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)