istanbul ne iş :D
Printable View
arkadaşlar bu araca daha once bakan oldumu
Peugeot 106 GTI 1999 Model 13.999 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 75402176
akif konu çok uzadı senin yanlışın aracın stok demem.bu şekilde kendini tatmin ediyorsun bilemem o zaman şu anlama getiriyorsun onların araçları yüklü ama ben stokla geçiyorum.ben seni iyi arkadaş olarak gördüm o gece ama stok demenle beni şaşırttın.yaşarla bir polemiye girdiniz yok anahtar sokarım yok dükkana gel seni yaparım iki tarafa da yakıştıramadım bu tarz konuşmaları ben yinüz yüze yapmayı seferim ben bir adamdan hırsımı almadan rahat edemem yazı yazmak benim işim değil oda benim fikrim.senin orduda yaşarında istanbulda o yüzden bu olayı uzatmaya gerek yok ha şunuda söylim yaşar kardeşimin istanbulda önemli değil her türlü işini görürüm.akif kardeş sonuçta siz birbirinize kurşun atmadınız kimse birbirinizin namusuna kötü söz sözlemediniz tamam anlıyorm sinek ufaktır mideni bulandırıyo her zaman biliyorum kimse kimseden üstün bir adam değildir sadece bir arkadaş olarak ikinizede bi tavsiyem bu işi uzatmayalım ben şahsen kimseye darkın ve kıskında değilim siz bu saattn sonra dost olmazsanız bile düşmanda olmanısa gerek yok saygılalarla ali cecen.
kanka bu tipler nasıl biliyormusun? Sırf meraklarından milletin arabalarını sorgulatıyorlar alacaklarından değil he..burada sorgulatıp gerçekten bilen kişilerden arabaların seceresini öğreniyorlar..sonraki sorgulamalarda arabanın eski sahibiymiş gibi yazıyorlar arabaları bokluyorlar.. sinsile yoluyla yani 106cı oluyorlar!
Valla acayip uyuz oldum bu muhabbete ya!