yaşar Nickli Üyeden Alıntı
Ben seninle alakalı yazı yazmadım etekde seninle alakalı değil genelleme yaptım,yani şunu demek istedim söylemek istedigin şeyi söyleyeceksin manasız bir şekilde yok olmadı söylemem dersen etek giymiş olursun o manada yazdım seninle uzakdan yakından alakası yok söylediğim şeyin sonundada kardeşim demişim anlamış olman lazımdı ama anlamamışsın neyse sıkıntı yok şimdi anlarsın umarım :) ;)
Ben sıvacı ahmet köse nin oğluyum kelimeler hakkında çok fazla bilgim yok işime yarayanları kullanmaya çalışıyorum,farklı bir üslup bulamazsın bende evde neysem dışarıdada aynı,ama bu şartlar altında halen anlaşabiliyorsak demekki anlaşabiliyoruzdur ;)
Genç akif neden uzatıyorsun ?
Sen çeçen i geçtim demişsin birde ..... ..... yazmışsın sonra gel mustafa seninlede deneyelim demişsin yok baban agır kalır bu arabalarda agırlık önemli demişsin sana çeçen gel bir daha deneyelim demiş denememişsin sercan da o akşam gel deneyelim demiş onunlada denememişsin Bak bunları vücudumun uzun etli bir bölgesinden sallamıyorum sercan ve ali nin söylediklerini söylüyorum,hadi gti satanları geçtim söylemeyeceksin belli,birde stock benim arabam diyorsun nasıl bir anlayış nasıl bir düşünce senin bu söylediklerin ?
Bu yazdıklarıma cevap ver başka bir tarafa gitme mevzu uzadıkça uzuyor beni bir ton masrafa sokma :icon_tup: